Tarot kako naučiti

Tarot kako naučiti

Tarot kako naučiti, istine i zablude o tarotu, može li svatko naučiti tarot ili je to metoda proricanja za vidovite i talentirane

Među tumačima tarota ima podijeljenih mišljenja i stavova o ovom prekrasnom alatu za predviđanje budućnosti, a neki tumači tarota namjerno zamagljuju stvari i mistificiraju i najobičnije tvrdnje o tarotu iz nekih svojih razloga, zato pazite kome postavljate svoja pitanja, jer uz to kakav ćete odgovor dobiti od tarot tumača, jednako je važno i tko vam taj odgovor dati. Tarot kako naučiti, istine i zablude o tarotu, može li svatko naučiti tarot ili je to metoda proricanja za vidovite i talentirane, istina je da svatko može naučiti tarot, pa ipak, zabluda je da ga svatko može tumačiti. Istina je da za tarot ne trebate dar vidovitosti, a ako ga imate, onda vam tarot ne treba, ali morate imati razvijenu intuiciju, jer sa samo zanatskim poznavanjem tarota nećete nikome baš pomoći. Tarot kako naučiti, talentiranost za tarot tehnički uključuje široka opća znanja iz umjetnosti, psihologije, poznavanje simbola i njihovih značenja, poznavanje simbolike boja i brojeva, kao i veliku empatiju za ljude i ljudsku patnju.

Tarot kako naučiti, može li se tarot naučiti iz knjiga, na internetu, može li se u tarot ući po sistemu “sam svoj majstor” i davati točne odgovore

Svaki dobar tumač tarota kroz praksu dodaje jedan svoj osobni pečat cijelom tarot sistemu, ako se to ne dogodi, on je obični zanatlija koji svoj posao može odraditi korektno, ali nikada vas neće iznenaditi i fascinirati svojim odgovorima. Takav osrednji tumač ne pomiče granice i ne širi vidike ni pitaču, ni sebi kao tumaču, jer se boji slušati svoju intuiciju. Tarot kako naučiti, može li se tarot naučiti iz knjiga, na internetu, može li se u tarot ući po sistemu “sam svoj majstor” i davati točne odgovore, većina učitelja tarota u praksi edukacije tarota, prije ili kasnije čuje izjave nekog od svojih učenika; “imam gomilu knjiga o tarotu, ali kad vježbam uvjek stignem do točke kad knjigu više ne mogu pitati, a što sad? ” Tarot kako naučiti, naravno, sa istim problemom se susreću i oni koji pokušavaju naučiti tarot preko interneta, a kada niste sigurni kako tumačiti karte koje su se otvorile na vaše konkretno pitanje, onda zovete pravog tarot majstora.

Tarot kako naučiti, može li se i smije li se znanje o tarotu izbrusiti kroz odgovore na vlastita pitanja i dileme

Ima jako puno osoba koje se pomalo poigravaju sa napabirčenim znanjima o tarotu i špilom tarota koji su nabavili iz čiste znatiželje, ali nesigurni i sa skrpanim znanjima usude se odgovarati samo na svoja vlastita pitanja. Obzirom da je tarot moćan alat, ovakvo poigravanje vam se može obiti o glavu. Tarot kako naučiti, može li se i smije li se znanje o tarotu izbrusiti kroz odgovore na vlastita pitanja i dileme, ako već pokušavate postati instan majstor tarota, onda odgovarajte na nečija tuđa pitanja, jer samo tako možete objektivno tumačiti dobivene odgovore. Špil tarota je vrlo sugestivan alat kada odgovarate na svoja vlastita pitanja, jer vaša subjektivnost će težiti željenom odgovoru i nesvjesno ćete tomu prilagoditi odgovor. Tarot kako naučiti, prijedlog; zapišite vaše pitanje, poredak karata koje su se otvorile u odgovoru, svoje tumačenje i nakon toga nazovite majstora tarota čiji rad cijenite i provjerite svoje tumačenje, samo tako ćete saznati jeste li sebi sugerirali željeni odgovor.

Tagovi: