Kako saznati s kim se dopisuje

Kako saznati s kim se dopisuje

Kako prepoznati znakove i kako saznati s kim se dopisuje

Možda je vaš partner upravo upoznao novog prijatelja ili kolegu, što znači da će vas vjerojatno uskoro predstaviti. Ako vaš partner izgleda rastresno, mogao bi imati problema na poslu. Jedna je mogućnost da odgovaraju na tekstove svog šefa o hitnim zadacima koje treba obaviti izvan radnog vremena. S druge strane, možda postoji razlog zašto želite znati kome vaš partner šalje poruke. Možda su u posljednje vrijeme malo previše zaštitnički nastrojeni prema svom telefonu. Okreće li vaš partner svoj zaslon čim uđete u sobu? Ili možda jednostavno ne provode s vama toliko kvalitetnog vremena kao obično, a vi želite znati zašto. Može li na slici biti još netko? Prije nego što pretpostavite najgore i optužite ih za varanje, shvatite kako saznati s kim se dopisuje. Možda imate razloga za zabrinutost ako vaš partner čudno ponaša i trebate naći način kako saznati s kim se dopisuje. Odjednom je postao vrlo tajnovit u vezi s kime dopisuju ili zovu. Nikad ne ostavljaju telefon bez nadzora. Češće koristi svoj pametni telefon, posebno tijekom večeri i večera. Izlazak s prijateljima ili ostajanje do kasno u uredu više nego obično. Čini se da nerado razgovara o svom svakodnevnom životu s vama. Više brine o svom izgledu. Postaje defanzivan kada na svom mobitelu pitate što rade. Nemojte odmah optužiti partnera za varanje. Vidjevši da vaš partner šalje poruku nekome koga ne poznajete, možda vam se u glavi zazvone zvona upozorenja. Kome šalju poruke? Ili zašto vam nisu rekli o svom novom prijatelju? Primamljivo je prebrzo donositi zaključke, ali ne biste trebali. Umjesto toga, razmotrite svaku mogućnost, vjerujte onome što vaš partner ima za reći i istražite.

Načini kako saznati s kim se dopisuje

Najbolji način kako saznati s kim se dopisuje vaš partner jest obrnuto traženje telefonskog broja. Potrebno je samo nekoliko minuta i moći ćete povjerljivo pratiti bilo koji telefonski broj natrag do njegovog vlasnika. Budući da Kiwi Searches ima najtočnije rezultate i jako dobar način kako saznati s kim se dopisuje. Što možete naučiti iz obrnutog pretraživanja telefonskog broja? Obrnuto telefonsko pretraživanje izvući će ime i prezime pozivatelja. Ostale informacije koje ćete otkriti u našoj evidenciji bit će (općenito) mjesto telefona, bez obzira radi li se o mobilnom ili fiksnom broju, i o mobilnom operateru. Jednom kada saznate ime osobe tražeći njezin telefonski broj, postoje i drugi načini da saznate više o njoj. Najjednostavnije je upotrijebiti alat za pretraživanje osobe koji će vam omogućiti da na jednom mjestu pronađete sve njegove javne evidencije. Imaju li račun na društvenim mrežama? Gdje oni rade? U kojem gradu žive? Sve ćete ove podatke pronaći za nekoliko minuta! Opustite se ako otkrijete da je vaš partner samo slao poruke poznaniku ili obiteljskom prijatelju. Ali ako ti rezultati pobude još više sumnji, razmislite o tome da se suočite s partnerom oko toga.

Kako saznati s kim se dopisuje vaš partner i kako se suočiti sa njime oko toga

Dakle, imate dokaze koji su vam potrebni. Ako ste uspjeli u naumu kako saznati s kim se dopisuje vaš/vaša partner, dečko ili djevojka, a situacija ne izgleda dobro. Vrijeme je da razgovarate sa svojom značajnom drugom o tome i nadamo se da će doći čisto. Čak i ako su samo slali poruke suradniku, ne bi trebali biti tajni s kime razgovaraju. Odnosi zahtijevaju i povjerenje i otvorenost obje strane. Vi i vaš partner trebali biste moći otvoreno komunicirati i vjerovati jedni drugima. I na prvom mjestu uopće ne biste trebali ni biti skeptični oko toga ako je vaš odnos temeljen na povjerenju niti tražiti načine kako saznati s kim se dopisuje. Zapamtite, kada objašnjavate zašto ste naučili kako saznati kome šalje poruke, dolazite iz mjesta ljubavi, a ne mržnje. Ako izravno optužite partnera za varanje ili laganje, razgovor će brzo postati neprijateljski. Dajte im priliku da vam ispričaju svoju stranu priče. Ako znate da lažu, vrijeme je da im predočite dokaze koje ste pronašli. Tretirajte to kao problem s kojim ćete se vas dvoje zajedno boriti. Ako se ispostavi da vaš partner nije varao, kako možete naučiti više vjerovati jedni drugima? Što oboje možete učiniti da spriječite sumnju i ljubomoru prema naprijed? Jedno od rješenja je zajedničko vježbanje vježbi povjerenja. U apsolutnom najgorem scenariju, ako vas je osoba varala, lopta je na vašem terenu. Iako se mnogi parovi ne mogu oporaviti od varanja, postoje i oni koji jesu. Neke od njih su također sretne, dugotrajne veze. Vaša je odluka da odlučite ostati nakon što otkrijete kome vaš partner šalje poruke. Na njima je i da se promijene i pokušaju ponovno zaraditi vaše povjerenje. Unatoč onome što se dogodi nakon što saznate tko vam je slao poruke, vi zaslužujete biti u sretnoj vezi s nekim tko je lojalan.

Tagovi: