Kako postati tarot majstor

Kako postati tarot majstor

Kako postati tarot majstor uz potrebne vještine

Ukoliko vas zanima kako postati tarot majstor uz potrebne vještine, onda pročitajte ovaj tekst i saznajte sve o tome. Prije svega trebate znati značenje svake tarot karte. Ovo je očito, ali svaku karticu morate moći lako pročitati, čak i one dosadne dvorske karte bez oklijevanja ili traženja knjige.

S vremenom će vaša intuicija i iskustvo rasti i vaš jedinstveni odnos s kartama će procvjetati. Ali prvo, morate razumjeti nijanse značenja svake kartice na različitim položajima i u odnosu na različite teme. Iako ste tu da protumačite karte, one imaju svoja zasebna značenja koja treba poštivati. Nadalje morati znati sintetizirati tarot karte. Prava je umjetnost čitanja kada čitatelj uzme sve karte na svim njihovim položajima i ispriča priču o rasporedu u odnosu na pitanje.

Sinteza je mjesto na kojem se spajaju vaša intuicija i vježbe s kartama kako bi pomogli vašem klijentu da shvati širi opseg svog pitanja. To vrijedi za sve. Kako postati tarot majstor ovisi o vještinama koje posjedujete, a ove navedene su najnužnije vještine koje morate posjedovati.

Kako postati tarot majstor savjeti

Ukoliko vas zanima kako postati tarot majstor, onda pročitajte ovaj članak koji vam donosi nekoliko savjeta vezanih za to kako postati tarot majstor. Prije svega morate svladati značenje svih 78 karata. Da biste bili uspješan čitač tarot karata, morate svladati značenje svake karte, uključujući i način tumačenja karata kako biste mogli točno i temeljito pročitati.

Zapamtite, svaka karta može značiti nešto različito, ovisno o situaciji. Nadalje, shvatite svoju nišu. Svaki čitatelj tarota ima drugačiji odnos s kartama, pa je na vama da odredite u kojoj ste vrsti čitanja najjači, znači li to duboke, složene situacije poput bolesti i smrti ili lagane teme poput trudnoće i braka. Imati određenu snagu izvrstan je način za privlačenje određene baze klijenata. Isto tako morate razviti etički kodeks.

Često klijenti dijele puno osobnih podataka o sebi i drugima. Nemojte samo vježbati na prijateljima i obitelji. Iako je izvrsno osloniti se na prijatelje i obitelj kad započnete vježbati svoj zanat, također je važno da izađete iz zone udobnosti i vježbate i na strancima. Iako je ovo velik skok, on je također neophodan za razvijanje samopouzdanja i intuicije dok prepoznajete koji ste čitač.

Kako postati tarot majstor i kako pravilno postaviti pitanje tarot majstoru

Ukoliko vas zanima kako postati tarot majstor, ali i kako pravilno postaviti pitanje tarot majstoru, onda pročitajte ovaj tekst. Prije svega neka vaš um bude otvoren. Nemojte donositi zaključke prije nego vam karte pomognu u tome. Nadalje, neka vaša pitanja ne budu previše općenita niti previše detaljna.

Ono treba biti usredotočeno i ne previše detaljno. Naprimjer umjesto da postavite pitanje kako smanjiti kaos u svom životu, postavite pitanje kako uvesti ravnotežu u svoj život. Isto tako pitanja usredotočite na sebe, a ne na neku drugu osobu, osim ako to nije primarni cilj čitanja tarot karti. Također, morate ostati neutralni prilikom postavljanja pitanja i ne smijete sebe hvaliti, a druge grditi u svojim pitanjima, tj. ne smijete unaprijed donosit predrasude.

Vaše pitanje ne bi smjelo prenijeti unaprijed stvorenu predodžbu da je vaše mišljenje nužno ispravno. Kao što vidite iznimno je važno znati kako pravilno postaviti pitanje tarot majstoru jednako i kao znati kako postati tarot majstor.

Tagovi: