Gdje kupiti tarot karte

Gdje kupiti tarot karte

Tarot karte Vam mogu pomoći u odgovorima na Vaša pitanja

Tarot karte se mogu opisati kao antička metoda koja proriče čovjekovu sudbinu. Svaka karta ima svoje određeno i jedinstveno značenje, koje se ovisno o osobi pretvori u negativno ili pozitivno. Svaka karta u špilu je ovisna o drugim kartama, što znači da se karte nadovezuju u kreiranju odgovora ili savjeta. Prije nego odgovorimo na pitane gdje kupiti navedene karte, moramo se pozabaviti time što sve budući proricatelj mora znati. Prvo je važno znati da li se želite baviti tarot čitanjem. Mnogi misle kako je čitanje bazirano na učenju znakova karata i spajanju značenja.

I dok je navedeno istina, ako ne osjećate povezanost s kartama i ako ne rabite svoju intuiciju – tada nećete postati dobrim kartomanom. Tarot karte se vežu za svoju osobu, one su ogledalo energije i koriste se u svrhu čitanja nas samih i drugih oko nas. Špil tarot karata iznosi 78 karata koje su raspoređene u manje i veće grupe – Manju i Veliku Arkanu. Čitanje tarota nije samo proricanje budućnosti, ono je umjetnost razumijevanja dubljeg “JA” u svrhu rasta i promjene. Ukoliko Vas zanima više informacija na temelju čitanja tarota, tada se s punim povjerenjem možete obratiti u Zara tarot centar.

Gdje se mogu kupiti tarot karte?

Tarot danas nije više tabu tema. Navedena tehnika proricanja budućnosti se savršeno udomaćila u našem modernom svijetu, gdje si mnogi postavljaju svakakva pitanja vezana za život. Tarot karte se mogu kupiti na mnogim mjestima, među kojima izdvajamo specijalizirane trgovine koje su vezane za svijet ezoterije i alternative. Zašto su navedene trgovine najbolji izbor pri kupnji? Ukoliko ste početnik, na navedenom mjestu ćete pronaći najveći izbor karata i potrebne literature. Naravno, ovdje je i pomoć stručnjaka koji će Vas navigirati kroz Vašu kupnju.

Iako se početnicima preporučuju jednostavne karte, tarot majstori tvrde kako se karte odabiru na temelju privlačnosti ili energije. Osim u specijaliziranim trgovinama, navedene karte možete pronaći i u raznim knjižarama, sajmovima ili preko interneta. Danas navedene karte dolaze i sa određenim uputama koje će Vas naučiti kako se pozicioniraju karte i kako se one pravilno čitaju. Tarot karte se moraju odabrati po privlačnosti, ne po tome što je najbolje. Znajte kako je jedini pravilni način za čitanje onaj uz pomoć vaše intuicije. Nemojte se oslanjati na puko štrebanje, jer time ne radite na povezanosti sa kartama.

Tarot karte za početnike

Pronašli ste u svijetu tarota i ne znate od kuda početi? Osim što morate nabaviti vlastite tarot karte, morate poraditi i na svojoj intuiciji i mjestu gdje ćete učiti čitanje. Neovisno o tome kako ste kupili karte, bitno je da se povežete s njima. Kako se to postiže? Pronađite si mirno mjesto gdje se možete posvetiti učenju. Bilo bi poželjno da karte slažete na stol koji će se koristiti samo za njih, ili na stolnjak koji ćete uvijek koristiti pri čitanju. Poželjno je da oko sebe stavite stvari koje Vas opuštaju, da si stvorite atmosferu koja Vas u potpunosti opušta.

Sada je bitno izvaditi tarot karte i krenuti sa učenjem. U početku ćete se jako puno oslanjati a literaturu i spajanje značenja, no to si možete pojednostavniti. Prilikom otvaranje jedne ili više karte zapisujete što Vam govori Vaša intuicija, i navedeno kasnije povežite s pravim značenjem karte. Na ovaj način učite slušati sami sebe i spajate svoju energiju s energijom karte. Uz savladano značenje svih karata, Vi izoštravate svoje sposobnosti čitanja i tako si stvarate sposobnosti za čitanje drugih špilova.

Tagovi: