Kako funkcionira tarot

Kako funkcionira tarot

Što je i kako funkcionira tarot

Ukoliko vas zanima što je i kako funkcionira tarot, onda pročitajte ovaj tekst koji vam donosi sve informacije o tome što je i kako funkcionira tarot. Tarot karte imaju tajanstvenu auru oko sebe i stoljećima se koriste za zabavu, proricanje i samo aktualizaciju. S podrijetlom iz rane renesanse, tarot je vidio mnogo promjena.

Tarot špil koji je postao standard na kojem se temelje mnogi špilovi danas je Smith Rider Waite špil, ilustrirana od strane Pamele Colman Smith 1910. godine. Tarot je špil od 78 karata, slične je strukture kao i redovni špil za igraće karte. Ono što tarot špil razlikuje od kartanja jest uključivanje 22 glavne karte Arcana koje predstavljaju pomake u evoluciji duše. 56 malih arkana predstavljaju univerzalne osjećaje, postupke i situacije iz ljudskog iskustva.

Dakle, kada postavimo prava pitanja, možemo steći novu perspektivu o tome gdje se nalazimo u svom životu, s kojim energijama imamo posla i dobiti smjernice o tome kako ići naprijed.

Kako funkcionira tarot i da li stvarno djeluje

Mnoge koje zanima kako funkcionira tarot zanima da li on stvarno djeluje. Mnogi vjeruju da tarot zaista djeluje, pogotovo kad mu pristupamo s mjesta samoispitivanja, rasta i zacjeljivanja. Možete vjerovati da nam energija, svemir i / ili vodiči donose određene karte ili možete vjerovati u slučajnost i pronaći vrijednost u njoj na bilo koji način.

Miješajte i izvlačite kartice na bilo koji način. Budite kreativni s pitanjima koja postavljate. Nema pristupa dogmi što se tiče pristupa tarotu. Vrijednost toga leži u otvorenom i znatiželjnom pristupu kartama i sebi. Tarot je ono što napravite, pa je najvažnije biti spreman otvoriti se porukama koje imaju kartice i dopustiti vam da vam pomogne u zdravom i produktivnom ispitivanju vašeg života. Tarot je namijenjen svakom tko je znatiželjan i otvoren za nova znanja i iskustva u životu.

Nadalje, pogodan je za one koji se osjećaju zaglavljeno ili prolaze kroz transformaciju, ljude koji se liječe od prošlih trauma, tjeskobne ljude, mame i njegovatelje, osobe koje traže svrhu, uravnotežitelje živčanog sustava, pojedince koji traže jasnoću i usklađenost, sve one koji žele otkriti svoje snage i velesile i osjećati se podržana. Kako funkcionira tarot ovisi i otvorenost vašeg uma za nova saznanja.

Kako funkcionira tarot i početničko čitanje karata

Osim što trebate znati kako funkcionira tarot, trebate znati i kako čitati tarot karte. Učenje čitanja tarota postupak je koji kombinira učenje napamet značenja karata, razvijanje dubokog razumijevanja karata i pozivanje na vašu intuiciju. Ono što je jednako važno kao i učenje / poznavanje tradicionalnih značenja karata, jest vaše osobno iskustvo i intuicija koju ugrađujete u svoja čitanja. Magija dolazi od spajanja dubokog znanja i proučavanja karata s vašim osobnim opažanjem.

Bez obzira čitate li tarot sebi ili drugima, kako rastete kao čovjek, odrast ćete i razvijati se kao čitatelj. U svoja čitanja možete unijeti više saznajući više o drugima, sebi i svijetu oko sebe. Bitno je redovito priznavati i propitivati ​​vlastiti privilegij i društvenu uvjetovanost, kako biste se mogli pokazati drugima na svjestan, odgovoran i siguran način. Trening čitatelja trebao bi uključivati ​​proučavanje karata PLUS, doživljavanje istih kroz vježbanje, interakciju, meditaciju i primjenu na različitim područjima života. Sada kada znate kako funkcionira tarot i kako čitati tarot karte pokušajte i sami pročitati tarot karte.

Tagovi: