Od koga posuditi novac

Od koga posuditi novac

Zatražite kredit

Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:00
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Od koga posuditi novac ako smo u blokadi

Nalazite se u blokadi jer niste u mogućnosti podmirivati postojeća kreditna opterećenja i zanima vas od koga posuditi novac jer vam novac hitno treba. Iako ste u blokadi i za vas postoji mogućnost da posudite novac, te da vam se pozajmica isplati na zaštićeni račun koji vam ovrha neće dirati, ali možete dogovoriti i isplatu u gotovini na ruke.

Kreditno financijske tvrtke su puno fleksibilnije od banaka u ovakvim slučajevima i odobravaju kredite i pozajmice osobama koje su u blokadi. Uvjet je da imate redovna primanja jer ukoliko nemate redovna primanja i nova pozajmica će ubrzo postati predmetom blokade ako je nećete moći otplaćivati.

Kod ovakvih pozajmica prednost je da se ne provjerava vaša kreditna sposobnost i da je brza isplata novca doista brza jer novac možete imati na svom računi ili u rukama u vrlo kratkom periodu od kada pošaljete zahtjev za pozajmicom. No, iznosi pozajmica nisu ogromne svote stoga ne računajte da će te moći dignuti na primjer 100.000 eura jer je to preveliki rizik za kreditora kod ovakvih oblika kreditiranja. Kreditne agencije su vaše rješenje za vas od koga posuditi novac.

Od koga posuditi novac ako smo nezaposleni

Ukoliko ste nezaposleni za vas je posudba novca i dizanje kredita nemoguća misija, barem tako mislite. No, postoje kreditne agencije koje će i vama dati pozajmicu iako niste zaposleni, te vaša briga od koga posuditi novac može biti riješena. Iako nemate redovita primanja po osnovi rada, ipak možda zarađujete nekim privremenim radom te ostvarujete povremena primanja, no možda i imate naknadu sa Zavoda za zapošljavanje dok tražite posao.

Kreditne agencije će vam pomoći čak iako ste trenutno nezaposleni, u periodu ste između dva zaposlenja, a ne znate od koga posuditi novac dok ste u ovakvoj situaciji. Raspitajte se ili pretražite online ponude za kreditiranja nezaposlenih i uvjerit ćete se da postoje kreditne agencije koje će vam omogućiti pozajmicu iako nemate zaposlenje.

Vaša nezaposlenost neće trajati dovijeka ukoliko intenzivno tražite posao, a iznos kredita ili pozajmice koji možete dignuti nije velik pa za kreditnu agenciju to ne predstavlja veliki rizik. Također, ukoliko se nađete u situaciji da na vrijeme ne možete uplatiti sljedeću ratu uvijek možete tražiti odgodu ili novi otplatni plan i rado će vam izaći u susret.

Od koga posuditi novac ako smo student ili umirovljenik

Kao student koji se bavi povremenim studentskim poslovima ili umirovljenik koji ima malu mirovinu pripadate skupini građana koji također teško pronalaze od koga posuditi novac zbog svoje niske kreditne sposobnosti. Banke imaju stroge uvjete i provjere kreditnih sposobnosti pa studenti bez redovitih primanja i umirovljenici sa niskim mirovinama teško mogu u bankama dizati pozajmice.

No, kreditne agencije mogu i studentima i umirovljenicima odobriti pozajmice koje nisu visokih iznosa i i biti rješenje od koga posuditi novac za umirovljenike i studente. Bez strogih provjera kreditnih sposobnosti studenti i umirovljenici mogu dobiti brzu pozajmicu u iznosima od 75 EUR do 4000 EUR.

Sa kreditnom agencijom će se dogovoriti o roku otplate u kojem će moći uredno otplaćivati rate, te ukoliko neku od rata neće moći na vrijeme otplatiti dogovorit će odgodu ili novi otplatni plan koji će im kreditna agencija odobriti. Kreditnim agencijama nije u interesu nekoga dovesti do dubljih dugova nego pomoći građanima poput studenata ili umirovljenika da riješe svoje financijske probleme.

Tagovi:

Kako odabrati najbolji zajam za vaše potrebe?

Kako odabrati najbolji zajam za vaše potrebe?

Kada razmišljate o tome kako odabrati najbolji zajam za vaše potrebe, ključno je razumjeti razlike između različitih vrsta zajmova koji su dostupni na tržištu. Svaka vrsta zajma ima svoje specifičnost

Kako brzo i sigurno dobiti zajam online?

Kako brzo i sigurno dobiti zajam online?

### Kako brzo i sigurno dobiti zajam online: Ključni koraci za uspješan proces

U današnje vrijeme, sve više ljudi se okreće digitalnim platformama kako bi brzo i sigurno dobili zajam online. Proces d