Kako saznati čiji je broj

Kako saznati čiji je broj

Kako saznati čiji je broj koji vas zove

Nije rijetkost primiti telefonski poziv s nepoznatog ili nepoznatog broja. Iako je možda jednostavnije podići telefon, to možda nije dobra ideja. Nažalost, s današnjim tehnološkim prednostima nikad nije sigurno odgovoriti na poziv ako niste sigurni tko poziva, prvo se fokusirajte na to kako saznati čiji je broj. Zahvaljujući tehnologiji, pošiljatelji neželjene pošte lako vas mogu prevariti da se javite na telefon. Koriste se taktikama kao što je lažno predstavljanje susjedstva, gdje mijenjaju broj koji se prikazuje na ID-u pozivatelja, tako da mislite da vas pozivaju s lokalnog broja. Postoji još mnogo taktika kojima se može manipulirati telefonskim pozivima. Nikad se nije sigurno javiti na telefon ako niste sigurni tko je s druge strane. U nastavku su nabrojane napredne metode koje vam pomažu odrediti tko vas zove s druge linije. Pomoću ovih metoda možete utvrditi je li osoba koja zove sigurna ili ne, a da uopće nije podigla slušalicu. Ako nazovete s nepoznatog broja, možda bi bilo dobro pokušati otkriti kako saznati čiji je broj. Ako je riječ o uhodi ili nekoj drugoj vrsti opasne osobe, možda će jednostavno pronaći drugi način da stupe u kontakt s vama ako samo ignorirate poziv ili ga jednostavno blokirate. Ako budete informirani o tome tko vas zove, najbolji je način da se ne dovedete u opasnu situaciju. Osim toga, ne morate igrati igre pogađanja svaki put kad vam nepoznati broj uputi telefonski poziv. Upotrijebite gore navedene metode da biste pronašli nepoznate brojeve telefona koji vas pozivaju i shvatili koji vam najbolje odgovara.

Kako saznati čiji je broj aplikacijama

Izvršite obrnuto traženje telefona i pomoću toga izvršite misiju kako saznati čiji je broj. Apsolutno najlakši način da saznate tko zove je obrnutim pretraživanjem telefona. National Cellular Directory može vam pomoći da u nekoliko minuta saznate tko zove vaš telefon. Samo unesite nepoznati telefonski broj i za manje od minute njihov sveobuhvatni alat skenirat će njihove milijarde zapisa i izvući sve dostupne rezultate. Korištenje web stranice specijalizirane za telefonske pretrage najpouzdaniji je način kako saznati čiji je broj u kraćem vremenu nego što je potrebno za izradu zdjelice žitarica. Uz to, National Cellular Directory svakodnevno ima Happy Hour u kojem možete besplatno pokrenuti povratne telefonske pretrage. Preuzmite aplikaciju TrueCaller. Aplikacija TrueCaller ponekad vam može reći tko vas zove prije nego što uopće podignete telefon. Pomoću ove aplikacije možete znati tko vas zove pri svakom dolaznom pozivu ako imaju dostupne informacije. Samo u slučaju da se pitate, broj ne mora biti pohranjen u kontakt da bi se prikazali podaci o pozivatelju. Uz to, ovu aplikaciju možete koristiti i za blokiranje poziva, što je sjajna bonus značajka.

Kako saznati čiji je broj pretragom na Internetu

Provjerite Google kako saznati čiji je broj. Google je uvijek bio izvrstan resurs za pronalaženje bilo čega što tražite, od savjeta u vezi s odnosima do popravljanja računala. Ponekad, ako upišete broj na Googleu, pojavit će se rezultati koji će pokazati vlasnika broja mobitela. Naravno, morat ćete posjetiti web stranice ovih rezultata da biste vidjeli tko je vlasnik broja, a ponekad morate platiti i naknadu. Uz to, imajte na umu da ovi rezultati nisu uvijek točni i možda nećete pronaći nikakve rezultate kada pretražujete Google na telefonskom broju. Potražite telefonski broj na društvenim mrežama. Još jedna jednostavna opcija kako saznati čiji je broj i tko vas zove je traženje mobitela na društvenim mrežama. Web lokacija koja je najlakše to učiniti na njegovom Facebooku. Facebook zapravo ima značajku pretraživanja gdje će se ispisati njihov profil ako upišete broj ispod trake za pretraživanje, ako je broj povezan s Facebook profilom. Također možete tražiti broj, a ako je taj broj ikad podijeljen u Facebook postu, prikazat će se taj Facebook post Provjerite web stranice s neželjenim pozivima. Još jedan način da pokušate vidjeti tko vas zove je provjera web lokacija s neželjenim pozivima. Kad ljudi prime pozive za prevare, ponekad ih prijave tim web mjestima. Ako je broj koji vas zove prijavljen kao neželjeni poziv ili nesiguran, moći ćete to vidjeti na web mjestu za neželjeni poziv.

Tagovi:

Kako isključiti vpn

Kako isključiti vpn

Virtualna privatna mreža (VPN) je popularan način za zaštitu vaše privatnosti i sigurnosti na internetu. Međutim, ponekad je potrebno isključiti VPN, bilo da se radi o problemima s povezivanjem ili je

Koji su najbolji gradovi za digitalne nomade

Koji su najbolji gradovi za digitalne nomade

Digitalni nomadi je nova kategorija zaposlenika koja se proširila nakon pandemije u kojoj su brojne kompanije shvatile da se obavljanje poslovanja može odvijati i na daljinu uz svu raspoloživu