Kako naručiti cvijeće preko interneta

Kako naručiti cvijeće preko interneta

Naručite cvijeće online svaki dan za sve prigode

Iznenadite voljenu osobu ili prijatelje u vlastitom domu, u bolnici ili na odmoru u apartmanu, učinite to sa stilom, dodajte kratku romantičnu ili šaljivu poruku da iznenađenje dignete na višu razinu. Naručite bukete online svaki dan, za sve prigode, jer dostava cvijeća radi u sve dane, pa čak i nedjeljom. Izabranom buketu možete dodati i druge, izabrane poklončiće, dostavu naručenog možete tempirati u točno određeno vrijeme, a možete čak i anonimno poslati cvijeće ako tako želite.

Uz cvijeće za rođendane, imendane, godišnjice, rođenje djeteta, krstitke, prve pričesti, krizme, promocije i druge privatne proslave možete naručiti i aranžmane i vijence za tužne prigode, za sprovode ili možete naručiti dostavu cvjetnih aranžmana na grobove vaših voljenih ako ste vi iz bilo kojih razloga spriječeni i ne možete sami otići na groblje. Ako želite neku posebnu vrstu cvijeća i poseban aranžman koji nije u online katalogu pri naručivanju to jasno naglasite da ne bi bilo nesporazuma.

Kada i kako naručiti cvijeće i kako se naručeno plaća

Internet trgovanje ima neka svoja pravila o tome kada i kako naručiti cvijeće i kako se naručeno plaća, zato je online naručivanje preko službene web stranice online cvjećarnice obično popraćeno svim potrebnim uputama o popunjavanju obrasca za narudžbu i važećim bankovnim karticama kojima možete direktno platiti naručeno. Iznimno, ako iz bilo kojih razloga ne možete tako naručiti, učinite to telefonom, ali naručeno onda plaćate internet bankarstvom. Ako narudžbu šaljete u drugi grad ili državu dostava je skuplja.

Cvijeće možete naručiti i više dana unaprijed (do 30 dana unaprijed) ili možete tražiti dostavu isti dan, a ako se predomislite možete narudžbu i otkazati, ali samo ako naručeni paket nije već krenuo na navedenu adresu, a isto pravilo vrijedi i za izmjene narudžbe ili dodatke narudžbi. Ako je dostava već krenula, više ništa ne možete mijenjati, dodavati, a ni otkazivati. PDV je uključen u cijenu svih ponuđenih aranžmana u katalogu, a dostava se obračunava prema udaljenosti.

Kako ćete biti sigurni da je osoba koju želite iznenaditi dobila naručeno cvijeće

Mnogi se brinu oko toga jesu li ova online cvjetna iznenađenja sigurna, a ako se i vi brinete kako ćete biti sigurni da je osoba koju želite iznenaditi dobila naručeno cvijeće, pogotovo ako ga šaljete anonimno, kao tajni obožavatelj, ne brinite. Online cvjećarna obavještava sve svoje klijente o izvršenoj isporuci. Navedite u obrascu za narudžbu svoj i primateljev broj telefona za slučaj da primatelj nije doma kada cvjetni poklon stigne na njegova vrata.

Online cvjećarna čini sve da buket iznenađenja stigne u prave ruke. Ako primatelj nije doma, dostavljači kontaktiraju telefonski primatelja, naručitelja ili buket iznenađenja mogu ostaviti na vratima ili kod susjeda, prema dogovoru sa primateljem i naručiteljem. Voljena osoba, članovi obitelji i prijatelji će vas obično razdragano i sami obavijestiti i zahvaliti vam na dobivenom cvijeću, ali ako šaljete cvijeće anonimno, kao tajni obožavatelj ne možete očekivati da primatelj pogodi tko to šalje, zato online cvjećarna obavještava sve svoje klijente o izvršenoj dostavi.

Tagovi:

Što znači refinanciranje kredita

Što znači refinanciranje kredita

Kreditno poslovanje danas je u svojoj nekoj kasnoj fazi: to najprije možemo vidjeti jer je ponuda kredita golema, a zaista sada možete naći reklamu za kredit gdje god da se nalazili. Kada kažemo da je

Kako izbjeći buduće dugove

Kako izbjeći buduće dugove

Svatko od nas mora imati dobar financijski plan ticalo se to nekih dugoročnijih planova ili samo rashoda za tekući mjesec. Kada su novci u pitanju lako je potrošiti više za stvari koje ž