Kako naručiti cvijeće preko interneta

Kako naručiti cvijeće preko interneta

Naručite cvijeće online svaki dan za sve prigode

Iznenadite voljenu osobu ili prijatelje u vlastitom domu, u bolnici ili na odmoru u apartmanu, učinite to sa stilom, dodajte kratku romantičnu ili šaljivu poruku da iznenađenje dignete na višu razinu. Naručite bukete online svaki dan, za sve prigode, jer dostava cvijeća radi u sve dane, pa čak i nedjeljom. Izabranom buketu možete dodati i druge, izabrane poklončiće, dostavu naručenog možete tempirati u točno određeno vrijeme, a možete čak i anonimno poslati cvijeće ako tako želite.

Uz cvijeće za rođendane, imendane, godišnjice, rođenje djeteta, krstitke, prve pričesti, krizme, promocije i druge privatne proslave možete naručiti i aranžmane i vijence za tužne prigode, za sprovode ili možete naručiti dostavu cvjetnih aranžmana na grobove vaših voljenih ako ste vi iz bilo kojih razloga spriječeni i ne možete sami otići na groblje. Ako želite neku posebnu vrstu cvijeća i poseban aranžman koji nije u online katalogu pri naručivanju to jasno naglasite da ne bi bilo nesporazuma.

Kada i kako naručiti cvijeće i kako se naručeno plaća

Internet trgovanje ima neka svoja pravila o tome kada i kako naručiti cvijeće i kako se naručeno plaća, zato je online naručivanje preko službene web stranice online cvjećarnice obično popraćeno svim potrebnim uputama o popunjavanju obrasca za narudžbu i važećim bankovnim karticama kojima možete direktno platiti naručeno. Iznimno, ako iz bilo kojih razloga ne možete tako naručiti, učinite to telefonom, ali naručeno onda plaćate internet bankarstvom. Ako narudžbu šaljete u drugi grad ili državu dostava je skuplja.

Cvijeće možete naručiti i više dana unaprijed (do 30 dana unaprijed) ili možete tražiti dostavu isti dan, a ako se predomislite možete narudžbu i otkazati, ali samo ako naručeni paket nije već krenuo na navedenu adresu, a isto pravilo vrijedi i za izmjene narudžbe ili dodatke narudžbi. Ako je dostava već krenula, više ništa ne možete mijenjati, dodavati, a ni otkazivati. PDV je uključen u cijenu svih ponuđenih aranžmana u katalogu, a dostava se obračunava prema udaljenosti.

Kako ćete biti sigurni da je osoba koju želite iznenaditi dobila naručeno cvijeće

Mnogi se brinu oko toga jesu li ova online cvjetna iznenađenja sigurna, a ako se i vi brinete kako ćete biti sigurni da je osoba koju želite iznenaditi dobila naručeno cvijeće, pogotovo ako ga šaljete anonimno, kao tajni obožavatelj, ne brinite. Online cvjećarna obavještava sve svoje klijente o izvršenoj isporuci. Navedite u obrascu za narudžbu svoj i primateljev broj telefona za slučaj da primatelj nije doma kada cvjetni poklon stigne na njegova vrata.

Online cvjećarna čini sve da buket iznenađenja stigne u prave ruke. Ako primatelj nije doma, dostavljači kontaktiraju telefonski primatelja, naručitelja ili buket iznenađenja mogu ostaviti na vratima ili kod susjeda, prema dogovoru sa primateljem i naručiteljem. Voljena osoba, članovi obitelji i prijatelji će vas obično razdragano i sami obavijestiti i zahvaliti vam na dobivenom cvijeću, ali ako šaljete cvijeće anonimno, kao tajni obožavatelj ne možete očekivati da primatelj pogodi tko to šalje, zato online cvjećarna obavještava sve svoje klijente o izvršenoj dostavi.

Tagovi: