Regija

Hrvatska ispunila obveze iz Memoranduma o Ljubljanskoj banci

Ministarstvo vanjskih i europskih poslova drži da su tvrdnje slovenskog ministarstva vanjskih poslova o tome da je nastavak postupaka protiv Ljubljanske banke pred hrvats. . .

Sporna bombonijera: Slovenci vratili poklon Hrvatskog veleposlanstva

Kao što je to običaj, Hrvatsko veleposlanstvo u Ljubljani poslalo je slovenskim kolegama prigodan poklon - bombonijeru "Pozdrav iz Hrvatske" koju proizvodi Kraš. No, umj. . .

Upozorenje SIPA-e: BiH postaje centar za ekstremiste

Religijski ekstremizam vehabijsko - selefističke provenijencije u BiH institucionalno je prisutan, stoji u izvještaju SIPA-e. SIPA (tajna služba Bosne i Hercegovine) na. . .

Povjerenik za proširenje: Srbija je na dobrom putu

Johannes Hahn, povjerenik za proširenje Europske unije, uvjereno drži da će se zemlje članice suglasiti i dogovoriti da se otvore nova poglavlja sa Srbijom, i to do kraja. . .

Voditelj iz BiH seksistički napao predsjednicu

Voditelj i vlasnik Face TV-a Senad Hadžifejzović u informativnoj emisije te televizije iznio je niz seksističkih komentara na račun predsjednice RH Kolinde Grabar Kitarov. . .

Samohranoj majci koja se bori s rakom dali otkaz preko telefona

Violeti Petrović iz Srbije, koja je na bolovanju zbog karcinoma, operacije dojke i kemoterapije, u srijedu je dobila otkaz. Iz leskovačke tvrtke u kojoj je bila zaposlena. . .