Kviz

Pregledaj slike i saznaj koje hrvatske dvorce prepoznaješ!

Dvoraca, tvrđava i kurija u Hrvatskoj ima više od tisuću. Stoljećima su bili utočište od neprijatelja, posljednja linija obrane i mjesta za razonodu plemstva.  Danas ih je. . .

Odigraj kviz, osvoji majicu, pogledaj trailer i rezerviraj kartu za kino!

U kina ovih dana stiže film „Eddie zvan Orao“, biografija službeno najgoreg skakača na skijama koji je ikad sudjelovao na Olimpijskim igrama. Ovu šašavu priču o pravom o. . .

Koji si tip hipstera? Riješi kviz i saznaj!

Unazad nekoliko godina svakoga dana sa svih strana možemo čuti "Gle ovog hipstera!" Malo je onih koji će priznati da su punokrvni hipsteri, većina još uvijek uvrijeđeno n. . .

Kviz u tajicama: Batman protiv Supermana

Kucnuo je i taj čas: dvojica najpopularnijih superheroja konačno će odmjeriti snage u filmu Zacka Snydera “Batman V Superman: Zora pravednika” koji u naša kina stiže 24. . .

Riješite kviz i otkrijte jeste li ovisni o zdravoj prehrani

Jeste li vi osoba koja broji kalorije u svakom zalogaju i preskače ručak, ili ste pak među onima kojima nema ništa draže od poštenog komada mesa nakon kojeg stižu kolači. . .

Kviz: saznaj kako na tebe gledaju drugi vozači

Život bez auta vam je nezamisliv, a vožnja tramvajem ne pada na pamet. Jeste se ikad zapitali koji ste tip vozača?Jeste filozof, natjecatelj ili pak osvetoljubivi vozač? . . .