Hrvatska

Predavanja, vježbe, Theta Healing: počinju dani otvorenih vrata centra Konstruktivni život

Sponzorirani članak 18:35 • 04.04.2017 Osvježeno 18:36 • 04.04.2017 Vrijeme čitanja 6 minuta

Dani otvorenih vrata Konstruktivnog života u Preradovićevoj 40 počet će jednim zanimljivim panelom. Tema je više nego nadahnjujuća i životna, a glasi ni manje ni više nego ŽIVJETI SEBE.

Ulaz slobodan

Gošće su žene koje svojim životom i životnim stilom to mogu s pokrićem svjedočiti. To su: Dubravka Maroja – žena koja je prije 4 godine napustila tekovine civilizacije, sve što je do tada stvarala i živjela i odlučila biti dosljedna sebi te sada živi u šumi. Doslovno.Sama. Ove godine navršava 60 godina života.

Katarina Džale – modna kreatorica, kreativka i žena velikog srca koja svoju priču i sebe i svoj posao promišlja, živi i gleda globalno. Svojim radom inspirira i svojim kreacijama odijeva duše mnogih žena. Dubravka Crnojević Carić – redateljica, glumica, književnica, sveučilišna profesorica, dramska pedagoginja, žena nevjerojatne snage, intelekta i topline. Svojom riječju potiče na iskrenost, istinu i dobrotu.

Svi su dobrodošli sudjelovati i družiti se na ovom panelu, na ovu temu. Ispričajte nam svoju priču, pitajte, komentirajte, sudjelujte…ŽIVITE SEBE! Rezervirajte svoje vrijeme u petak, 7. Travnja u 19 h, u Preradovićevoj 40.

U životu je najvažnije kako i s kim provodimo vrijeme. Nadam se da će vam ovi trenutci uz naše gošće ostati u trajnom sjećanju, biti nadahnjujući, spoznajni i emotivni. Prijave na: [email protected], inbox ili sms:091 73 888 41. 

Raspored događanja u subotu 8. Travnja 2017. 

14:00 Voljeti sebe (radionica)
Ljubav prema sebi naglašava se kao kamen temeljac kvalitetnog psihičkog i duhovnog života i kao takva kao da je postala imperativ koji očito nitko ne razumije i ne zna kako se ostvaruje u praksi.
Radionica “Voljeti sebe” će vrlo konkretno odgovoriti na pitanja:
1. Zašto je potrebno voljeti sebe?
2. Koje su zablude ljubavi prema sebi?
3. Sto jest, a sto nije ljubav prema sebi?
4. Koja je razlika između ljubavi prema sebi, samoljublja i podilaženja egu?
5. Kako se riješiti emocionalnog smeća koje prijeći odnos sa sobom?
6. Koji su to konkretni postupci i koraci potrebni da bi sebe voljeli?
U praktičnom smislu radit ćemo kroz kognitivne procese, tehnike disanja, vizualizacije te energetsko čišćenje obrazaca kroz pokret te punjenje potrebnim kvalitetama duha.
Radionica je namijenjena svima koji žele vrlo konkretno raditi na uspostavljanju kvalitetnih odnosa sa sobom i okolinom i spremni su na promjene.

15:30 Što je to Theta Healing? (predavanje)

Theta Healing, provjerena i zbog svoje jednostavnosti i učinkovitosti izuzetno popularna metoda iscjeljivanja psiho-fizičkih problema i poteškoća.
Ako želite više zabave, lakoće, više svijesti, radosti i mira, a manje stresa,srama, nelagode, strahova, depresije, osjećaja bespomoćnosti onda je Theta Healing rješenje za vas.
Znanstveno je dokazano kako podsvjesna vjerovanja upravljaju mnogim našim postupcima, a mi toga nismo ni svjesni. Samo desetak posto našeg mozga uključeno je u svjesno mišljenje, a ostatak utječe na naše ponašanje, preferencije, emocije…
Kako bi bilo da iskusite izuzetno moćni način osobnog rasta, samopomoći i iscjeljivanja, Thetahealing®?

16:45 Brain, Body & Breath – yoga za zdravlje

Brain, Body & Breath /Yoga za zdravlje žene je program namijenjen ženama koje traže zdravu i ugodnu rekreaciju i relaksaciju. Koncipiran je za osobe mlađe i zrelije dobi izložene suvremenom, urbanom, jurećem tempu života koji nosi sa sobom stres, brige, rastresenost i nemir što dovodi do karakterističnih tegoba modernog doba: problemi s kralješnicom, nervoza, nesanica, glavobolje, suvišak tjelesne težine, emocionalna razdražljivost.

Opći ugođaj tijekom prakticiranja je izrazito smirujući, intenzitet se prilagođava polaznicima grupe koja maksimalno uključuje 8 polaznica. Sam program sastoji se od pažljivo odabranih vježbi koje su kombinacija Brain Gym vježbi, Hatha yoge te Sukshma Vyayam yoge (joge malih pokreta). Uz neizostavne tehnike disanja i opuštanja uz tibetanske zdjele ovaj jedinstven zdravstveno-terapijski program djeluje na opće zdravstveno stanje, osvježenje organizma, pamćenje i cjelokupnu energetsku sliku osobe. Oslobođen suvišnog misticizma, religijske obojenosti, bez elemenata okultnosti pruža svakoj polaznici iskustvo korisnog i konstruktivno provedenog vremena s isključivim fokusom na sebe.

Dođite i vježbajte s nama!!!

18:00 Zvučna kupka (opuštajući proces)

Od davnina dobro je poznat utjecaj zvuka i zvučnih frekvencija na čovjekovo tijelo, raspoloženje i psihu, ali i druge žive organizme. Sve proizvodi zvuk i ima određenu vibraciju i frekvenciju.

Zvuk ima osobito djelovanje na tijelo, na fiziologiju i um. Zvukoterapija nam govori kako se putem zvuka možemo iscijeliti te kako birana glazba i zvukovi mogu blagotvorno djelovati na čovjeka, ali i njegov životni i radni prostor.

Slušanjem opuštajućih i iscjeljujućih zvukova tradicionalnih instrumenata, gongova, zvučnih zdjela i glazbenih vilica dobit ćete kontakt sa svojom stvaralačkom snagom, a u svoj život prizvat ćemo ozračje sigurnosti, zaštite, suosjećanja, optimizma i obilja na svim razinama.

9. travnja u Preradovićevoj 40 u sklopu dana otvorenih vrata Konstruktivnog života rezerviran je za individualne tretmane.

Ako želite iskusiti tretman Theta Healinga ili masažu zvukom po Peter Hess metodi – dobrodošli ste.

Tretmani su besplatni.Potrebna je prethodna najava radi dobivanja termina.

Prijaviti se možete na mail:[email protected], inbox ili smsom na broj 091 73 888 41

Newsletter

Facebook komentari