Hrvatska

Počela je nagradna igra godine: Jo Nesbø te vodi u Oslo!

Lovci na glave, Spasitelj, Đavolja zvijezda ili možda Snjegović? Ovo su samo neki iz serije romana o detektivu Harryju Holeu koji su donijeli svjetsku slavu svom autoru. . .

Izbjeglice i govor mržnje tema su ovogodišnjeg Press film festivala

Narednog vikenda, u petak 1. rujna počinje treće izdanje PRESS film festivala. Ovogodišnja tema su "izbjeglice i govor mržnje". Organizatori navode kako im je izuzetna. . .

“Liberalizacija tržišta plina dovesti će do prijeko potrebnog okrupnjavanja tržišta”

Potpunom liberalizacijom tržišta plina za poslovne subjekte te u očekivanju naredne godine i za kućanstva dovesti će do prijeko potrebnog okrupnjavanja tržišta. Mnoge su. . .

Uvrstili domaći pogreb u turističku ponudu? U Supetru će pogrebne povorke prolaziti kroz turistički resort…

U gradu Supetru, pogrebne povorke uskoro će opet prolaziti ravno kroz turistički resort; redove ležaljki, pokraj polugolih turista. Smrt je dio života i ispraćaj mora b. . .

Koja je tajna muško-ženskih odnosa ili što to mi zapravo hoćemo?

Koja je tajna muško-ženskih odnosa? Zašto je partnerstvo ponekad toliko teško? Što zapravo žele muškarci a što uistinu treba ženama? Što mi to tražimo? Znamo li uopće što. . .

Predavanja, vježbe, Theta Healing: počinju dani otvorenih vrata centra Konstruktivni život

Dani otvorenih vrata Konstruktivnog života u Preradovićevoj 40 počet će jednim zanimljivim panelom. Tema je više nego nadahnjujuća i životna, a glasi ni manje ni više neg. . .