Hrvatska

Koja je tajna muško-ženskih odnosa ili što to mi zapravo hoćemo?

Koja je tajna muško-ženskih odnosa? Zašto je partnerstvo ponekad toliko teško? Što zapravo žele muškarci a što uistinu treba ženama? Što mi to tražimo? Znamo li uopće što. . .

Predavanja, vježbe, Theta Healing: počinju dani otvorenih vrata centra Konstruktivni život

Dani otvorenih vrata Konstruktivnog života u Preradovićevoj 40 počet će jednim zanimljivim panelom. Tema je više nego nadahnjujuća i životna, a glasi ni manje ni više neg. . .

Jeste li spremne? Seminar Lalita uskoro počinje besplatnim uvodnim predavanjem

Već dvije i pol godine seminar Lalita osnažuje i usmjerava žene na putu njihove cjelovitosti i osobne emancipacije. Osim vanjskog izgleda i vanjskog dojma, ženama bi pog. . .

DanceStar World Tour: Globalni plesni fenomen koji okuplja tisuće plesača stiže u Hrvatsku

Plesna senzacija DanceStar zarazila je cijeli svijet, a uz brojne zemlje Hrvatska će i ove godine imati čast biti domaćin kvalifikacijskog turnira za veliko finale DanceS. . .

SUKOB INTERESA? Zašto Puk’o nam je film odbija razgovarati o ključnom kriteriju dodijele novca?

Inicijativa hrvatskih filmskih autora i djelatnika za očuvanje HAVC-a i dalje inzistira na uvođenju  odredbe prema kojoj članovi UO HAVC-a, Audiovizualnog vijeća HAVC-a t. . .

Nagrađivana rekonstrukcija Bitke kod Stubice i ove godine na meti brojnih posjetitelja

Poznati stubički „Fajt“ svake godine bilježi sve više pohvala i posjeta. Veličanstvena „Bitka nad bitkama“, koja je za svoju originalnost i dobru organizaciju dobila i SI. . .