Hrvatska

“Liberalizacija tržišta plina dovesti će do prijeko potrebnog okrupnjavanja tržišta”

Potpunom liberalizacijom tržišta plina za poslovne subjekte te u očekivanju naredne godine i za kućanstva dovesti će do prijeko potrebnog okrupnjavanja tržišta. Mnoge su. . .

Uvrstili domaći pogreb u turističku ponudu? U Supetru će pogrebne povorke prolaziti kroz turistički resort…

U gradu Supetru, pogrebne povorke uskoro će opet prolaziti ravno kroz turistički resort; redove ležaljki, pokraj polugolih turista. Smrt je dio života i ispraćaj mora b. . .

Koja je tajna muško-ženskih odnosa ili što to mi zapravo hoćemo?

Koja je tajna muško-ženskih odnosa? Zašto je partnerstvo ponekad toliko teško? Što zapravo žele muškarci a što uistinu treba ženama? Što mi to tražimo? Znamo li uopće što. . .

Predavanja, vježbe, Theta Healing: počinju dani otvorenih vrata centra Konstruktivni život

Dani otvorenih vrata Konstruktivnog života u Preradovićevoj 40 počet će jednim zanimljivim panelom. Tema je više nego nadahnjujuća i životna, a glasi ni manje ni više neg. . .

Jeste li spremne? Seminar Lalita uskoro počinje besplatnim uvodnim predavanjem

Već dvije i pol godine seminar Lalita osnažuje i usmjerava žene na putu njihove cjelovitosti i osobne emancipacije. Osim vanjskog izgleda i vanjskog dojma, ženama bi pog. . .

DanceStar World Tour: Globalni plesni fenomen koji okuplja tisuće plesača stiže u Hrvatsku

Plesna senzacija DanceStar zarazila je cijeli svijet, a uz brojne zemlje Hrvatska će i ove godine imati čast biti domaćin kvalifikacijskog turnira za veliko finale DanceS. . .