Hrvatska

Seljačka sloga: počinje konačna bitka za HSS

Marijana Petir, Darko Koren, Nenad Matić te još nekoliko istaknutih pripadnika HSS-a konačno je povuklo prve konkretne poteze bi smjenili trenutnog predsjednika te strank. . .

Lalovac o obiteljskom nasilju: “nevin sam i to ću dokazati!”

Boris Lalovac, bivši ministar financija kojeg je bivša supruga u emisiji Bujica optužila za obiteljsko nasilje kaže da je nevin.   Podsjetimo, Bujica je objavila audio sn. . .

Zbog ministra Barišića, Đikić pisao Plenkoviću

Poznati znanstvenik Ivan Đikić napisao je otvoreno pismo kojim se obraća predsjedniku Vlade Andreju Plenkoviću, u kojem se osvrće na javne sukobe i izjave povezane s djel. . .

FER postao prvi certificirani fakultet prijatelj bicikliranja

Danas su na Fakultetu elektrotehnike i računarstva predstavnici udruge “Sindikat biciklista” uručili certifikat “prijatelj bicikliranja” dekanu prof. dr. sc. Mislavu Grgi. . .

Neki banditi prodaju nepostojeće poslove u Zagrebačkom Holdingu

Zagrebački holding doznao je za slučaj nekolicine građana koji su prevareni od strane nama nepoznatih osoba koje su im obećavale zaposlenje u Zagrebačkom holdingu tražeći. . .

Projektom SMART parkinga do smanjenja prometnih gužvi

Tvrtka Penta iz Pule trenutno razvija sustav naplate parkiranja SMART Parking, kojim bi se smanjile prometne gužve, ali i olakšalo vozačima obavljanje svakodnevnih obveza. . .