Hrvatska

Jeste li spremne? Seminar Lalita uskoro počinje besplatnim uvodnim predavanjem

Već dvije i pol godine seminar Lalita osnažuje i usmjerava žene na putu njihove cjelovitosti i osobne emancipacije. Osim vanjskog izgleda i vanjskog dojma, ženama bi pog. . .

DanceStar World Tour: Globalni plesni fenomen koji okuplja tisuće plesača stiže u Hrvatsku

Plesna senzacija DanceStar zarazila je cijeli svijet, a uz brojne zemlje Hrvatska će i ove godine imati čast biti domaćin kvalifikacijskog turnira za veliko finale DanceS. . .

SUKOB INTERESA? Zašto Puk’o nam je film odbija razgovarati o ključnom kriteriju dodijele novca?

Inicijativa hrvatskih filmskih autora i djelatnika za očuvanje HAVC-a i dalje inzistira na uvođenju  odredbe prema kojoj članovi UO HAVC-a, Audiovizualnog vijeća HAVC-a t. . .

Nagrađivana rekonstrukcija Bitke kod Stubice i ove godine na meti brojnih posjetitelja

Poznati stubički „Fajt“ svake godine bilježi sve više pohvala i posjeta. Veličanstvena „Bitka nad bitkama“, koja je za svoju originalnost i dobru organizaciju dobila i SI. . .

Seljačka sloga: počinje konačna bitka za HSS

Marijana Petir, Darko Koren, Nenad Matić te još nekoliko istaknutih pripadnika HSS-a konačno je povuklo prve konkretne poteze bi smjenili trenutnog predsjednika te strank. . .

Lalovac o obiteljskom nasilju: “nevin sam i to ću dokazati!”

Boris Lalovac, bivši ministar financija kojeg je bivša supruga u emisiji Bujica optužila za obiteljsko nasilje kaže da je nevin.   Podsjetimo, Bujica je objavila audio sn. . .