Crna kronika

Pretučen član uprave Peveca Krešimir Bubalo

Jutros, prilikom odlaska na posao ispred svoje zgrade više nepoznatih počinitelja napalo je člana Uprave Peveca, Krešimira Bubala. Iz Peveca javljaju kako je Bubalo zado. . .

Naoružani lopovi orobili Zagrebački holding, ukradeno 800 tisuća kuna

Trojica naoružanih i maskiranih pljačkaša orobilo je jučer nešto prije 18:30 sati poslovnicu Zagrebačkog holdinga u Aveniji grada Vukovara. Riječ je u poslovnici koja pr. . .

Novinar Domagoj Margetić danas je napadnut na Kvatriću

Istraživački novinar i urednik emisije "Necenzuirano" Mreže TV Domagoj Margetić napadnut je danas oko 13 sati na Kvaternikovom trgu u Zagrebu. Prema objavi koju je napis. . .

U zagrebu gorjela obiteljska kuća, nema stradalih

Zagrebački Ured za upravljanje u hitnim situacijama zaprimio je dojavu od Operativno komunikacijskog centra Javne vatrogasne postrojbe Grada Zagreba o požaru obiteljske k. . .

Nova nesreća na cestama: sudarili se kamion i autobus

Zagrebačka policija izvijestila je kako je u prometnoj nesreći u Hagnju kod Vrbovca jedna osoba smrtno stradala. U prometnoj su sudjelovali kamion i autobus. Uz jedan iz. . .

Gori glomazni otpad na Jankomiru, 14 vatrogasaca na terenu

Danas u 14:30 sati Ured za upravljanje u hitnim situacijama zaprimio je obavijest od Operativno komunikacijskog centra Javne vatrogasne postrojbe Grada Zagreba o požaru g. . .