Znakovi da mu se jako sviđate

Znakovi da mu se jako sviđate

Znakovi da mu se jako sviđate koje pokazuje govorom tijela

Ako vam puno gleda u lice ili ostvaruje puno očnog kontakta, to možete uvrstiti na listu „znakovi da mu se jako sviđate“. Također, ako se naginje prema vama ili se postavlja blizu vas, to je glavni znak da mu se sviđate. Osmijeh je također još jedan od glavnih pokazatelja kada razgovaramo o tome koji su znakovi da mu se jako sviđate. Muškarci će biti sretni oko djevojke koja im se sviđa, a kad su oko djevojke, zanima ih osmijeh, bit će nemoguće sakriti. Kad se tipu sviđaš, nemoguće mu je da se ne nasmiješi. Dakle, ako se čini da je uvijek u izvrsnom raspoloženju kad je u vašoj blizini, to je pozamašan znak da ga zanima. Pazite na njegove ruke, stopala i noge. Ako su usmjereni prema vama ili pod kutom, to vam puno govori o onome što ga stvarno zanima. Kada vas prvi put vidi, dotjeruje li se? Ispravlja li kravatu, popravlja li košulju ili zaglađuje kosu? Prilično mrtav na znaku da razmišlja o svom izgledu dok ste u blizini – jer želi da ga smatrate privlačnim. Pazite i na njegove sjedeće položaje. Muškarci koji sjede otvorenih nogu ili ruku na bokovima pokušavaju impresionirati – i obično ih zanima žena s kojom razgovaraju. Također možete prepoznati sviđate li se momku po tome koliko se sramežljivo ili ekstrovertirano ponaša. Ako vidite momka koji glumi i odmiče se kad je u vašoj blizini, glavni je znak da mu se sviđate. Dečki će riskirati i pokušati se pohvaliti kad su u blizini njegova djevojka koja im se sviđa. Muškarci su sami po sebi pružatelji usluga, pa je ovo primarni način na koji muškarci podsvjesno pokazuju svoje vještine i rizike koje su spremni poduzeti kako bi osigurali djevojku koja im se sviđa.

Znakovi da mu se jako sviđate i način na koji vas gleda

Mnogi će vas momci pokušati potajno pogledati kad pomisli da ga ne gledate – pa ako ga uhvatite kako odvraća pogled kad ga pogledate, to je dobar znak! Sigurniji i sigurniji dečki zapravo će uspostaviti i zadržati kontakt očima. To je istina. Ako želite “testirati” privlači li vas, pokušajte ovo. Gledajte njegovo lice otprilike 3 do 4 sekunde, nemojte ga učiniti neugodnim i držite ga predugo. A zatim skrenite pogled. Ako ga uhvatite kako gleda lijevo, zatim gleda desno u vaše lice, a zatim gleda desno – čestitam, jako ste ga privukli. Ali budite oprezni – nemojte brkati nesklonost sramežljivog tipa da uspostavi kontakt očima s nezainteresiranim tipom. Ako je sramežljiv, ali privlači pogled, nastavit će vas gledati, samo trebate pričekati i vidjeti hoće li to učiniti. Čovjekove oči mogu puno reći o onome što osjeća i pomoći ako vas zanimaju znakovi da mu se jako sviđate. Kad biste ga pogledali, trebali biste osjetiti svjetlinu ili budnost u njegovim očima, a kad govorite, on uvijek obraća pažnju to spada pod jedan od znakova na popisu “znakovi da mu se jako sviđate”.

Znakovi da mu se jako sviđate prema njegovom ponašanju

Pa, što većina momaka radi kada su u pitanju znakovi da mu se jako sviđate? O čemu većina njih govori? Zapravo je prilično jednostavno – govore o sebi. Mnogi se dečki osjećaju kao da se moraju dokazati ženi koja ih zanima, pa će se tijekom razgovora početi hvaliti (ili ponižavati) sobom. To također utječe na to kad momci postanu neskladni i rizični oko djevojke koja im se sviđa. Ako ga vidite da ide na veliki trik ili u osnovi radi bilo što odlazno za vašu pažnju, dobar je znak da mu se sviđate. Muškarci će uvijek pokušati impresionirati djevojku koja im se sviđa, bez obzira pokušavali ili ne. Znakovi da mu se jako sviđate su i poklanjanje njegove pažnje i fokusa na vas. Dobar način da vidite koliko je zainteresiran za vas je promatranje govora njegova tijela tijekom razgovora. Pokušajte reći nešto tiho. Naginje li se da vas čuje? Sjajno! Ostaje li vam bliže nakon što se nagnuo ili se povlači dalje od vas? Dodirivanje drugog super je važan način ocjenjivanja koliko zainteresiran i prisan želi biti s vama – a sjajan način da shvatite kako se osjeća jest promatranje kako reagira na dodirivanje vas i dodirivanje vas. Dečki koje to zanima obično će naći izgovore da vas dodirnu – poput dodirivanja vaše ruke kad se nasmije, ili četkanja vaše noge svojom ne odmičući, ili čak i zagrljaja iz najkraćih razloga.

Tagovi: