Krediti za zaposlene na određeno

Krediti za zaposlene na određeno

Zatražite kredit

Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 10:02
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Što su krediti za zaposlene na određeno?

Stabilnost prihoda jedan je od važnijih faktora za zajmodavce prilikom procjene kreditne sposobnosti a samim time i odobravanja kredita. Usporedno s tim, nažalost, zapošljavanja na određeno vrijeme postaje sve učestalija praksa u poslovnom svijetu. Upravo zaposlenost na određeno vrijeme znači da trenutni prihod zajmodavca neće biti isti kroz duži vremenski period. Točnije, to znači da će prihod nakon nekog vremena ili izostati skroz (gubitak posla i nepronalazak novog) ili će biti manji (pronalazak posla s manjom plaćom) ili će biti veći (slučaj da nađete posao s većim primanjima). U svakom slučaju, dobra stvar je što postoje krediti za zaposlene na određeno vrijeme. Riječ je o kreditima posebno prilagođenima za takvu situaciju. Krediti za zaposlene na određeno vrijeme je brzi kredit koji omogućuje stjecanje gotovinskog kredita prilagođenog za situaciju osobe koja je zaposlena na određeno vrijeme. Takav brzi kredit odbrit će se ako zadovoljite oređene uvjete koje ta vrsta kredita predviđa, a koje ćemo iznijeti u nastavku.

Uvjeti da bi se odobrili krediti za zaposlene na određeno

Krediti za zaposlene na određeno zbog svoje prirode, a koja se odnosi prvenstveno na kreditnu sposobnost korisnika kredita, sadrže određene uvjete koje korisnik kredita treba zadovoljiti ako želi da mu se krediti za zaposlene na određeno odobre. Tako će dosta kredita takve vrste zahtijevati da ugovoreni rok otplate ne smije trajati duže od trajanja ugovora o radu. To je razumljivo uzmemo li u obzir da zajmodavac želi biti siguran da ćete tijekom ugovorenog roka moći otplaćivati kredit. Isto tako, večina zajmodavaca ć zahtijevati da klijent nema ovrhe i da nije na crnoj listi. Zalogodavac se mora što više osigurati da će zajmoprimac platiti dug i činjenica da nema ovrhe definitivno pomaže. S tim u vezi, poželjno je da račun korisnika kredita nije bio u blokadi posljenjih nekoliko mjeseci. Napokon, često se traži da staž traje određeno vrijeme, npr. 6 mjeseci neprekidno, kako bi zajmodavac bio siguran da se posao ustalilio.

Pojmovi koje trebate znati kada su u pitanju krediti za zaposlene na određeno vrijeme

Kao i kod svakog pravnog posla u koji želite ući, kod svakog ugovora kojeg želite sklopiti, ključna stvar je razumijevanje pojmova. Ukoliko bolje razumijete što svaki od pojmova koji su sastavni dio takvog pravnog posla ili ugovora znače, utoliko ste informiraniji i vaša pravna pozicija će biti bolja. Stoga, neki od ključnih pojmova kada su u pitanju krediti za zaposlene na određeno vrijeme su, logikom stvari: krediti i zaposlenik na određeno vrijeme. Vjerojatno već znate što je kredit ali za slučaj da ne znate to je pravni posao u kojem zajmodavac daje određenu količinu novca zajmoprimcu u vlasništvo, a zajmoprimac se pak obvezuje vratiti istu količinu novca nakon ugovorenog roka, te platiti kamatu za to. Zajmodavac može biti banka, a može biti i druga pravna ili fizička osoba. Što se tiče zaposlenih na određeno vrijeme, to su zaposlenici koji točno znaju do kada njihov ugovor o radu traje. Krediti za zaposlene na određeno vrijeme se stoga teže odobravaju jer takvi zaposlenici imaju kraći otkazni rok i generalno ih je lakše otpustiti, što stvara veću nesigurnost zajmodavcima.

Tagovi: