Kako zavoditi curu

Kako zavoditi curu

Kako zavoditi curu, prvi koraci

Mnogi dečki nemaju problem s prilaženjem curi, no ima onih kojima samopouzdanje nije jača strana. Što s njima, kako oni prilaze curama? U većini slučajeva to odrađuju veoma traljavo, ali na određeni način i simpatično. Često ćete čuti kako cure vole samouvjerene tipove, one koji znaju što žele. No, rijetko kada se spomene da cure isto tako vole i misteriozne dečke koji su pomalo sramežljivi, ali promišljeni. Što zapravo cure žele? Trud oko njih. Mnogi misle kako će bezvezni flert biti dovoljan, no cure itekako mogu primijetiti koliko truda ulažete u njihovo osvajanje. Kako zavoditi curu ne mora biti težak proces, ali važno je da unaprijed znate da one znaju što žele.

Zapravo, većina cura ima neki svoji idealni tip muškaraca na kojeg pada, ali ta se slika često razbije kada se pojavi dečko koji će napraviti prave stvari. Koji su prvi koraci u zavođenju? Prvo je važno znati da nisu sve cure iste, i to je potrebno prepoznati. Dok će jednom biti prihvatljivo da joj platite piće i započnete konverzaciju, druga će to smatrati pomalo jezivim upadom. Klasični upadi su nekada možda bili dovoljni, no danas je ipak drugačija priča. Kako zavoditi curu? Prvi korak je biti svjestan sam sebe, imati određeni adut ili as u rukavu. U primjeru, ako ste ikada dobili kompliment na lijep pogled ili osmijeh, to je ono što bi trebali iskoristiti pri upoznavanju cure.

Kako zavoditi curu, osnovna pravila ponašanja

Cure često padaju na dečke koji imaju odličan smisao za humor, i dečke koji nisu fokusirani samo na svoj izgled i sebe generalno. Kada dečko u zavođenju upotrijebi humor i na neki način pokaže svoju brižnu stranu, on zasigurno osvaja. Kako zavoditi curu? Zlatno pravilo je “Budi svoj”. Gluma može osvojiti curu, ali osvojit će krivi tip cure. Kako zavoditi curu je proces koji se sastoji od sljedećeg: Osnovna pristojnost, osmijeh, lijepi maniri. U pričanju sa curom uvijek je važno da se osjećate opušteno, da ste pristojni, da ste nasmiješeni, da održavate pogled i zainteresiranost.

Komplimenti su također dobrodošli, iako bi bilo u redu da nizu bazični. Što to znači? Nemojte davati komplimente na temelju lijepog osmijeha ili pogleda, probajte primijetiti nešto drugo što vam je lijepo i to iznijeti. Naravno, bitno je ne ispasti jeziv, već domišljat. Cure vole kada dečko primijeti ono za što one smatraju da muški spol ne bi nikada primijetio. Ovo im veoma jasno daje do znanja da ih vidite iz drugog kuta. U biti, zavođenje nije nikakva kvantna fizika, već je “igra” u kojoj je bitno prezentirati ono najbolje od sebe.

Kako zavoditi curu, predstavi se u najboljem svjetlu

Ponekad je lakše reći nego zapravo učiniti. Kada glumite ispred cure, maska će eventualno pasti i nastat će stanje opće zbunjenosti. Nikada ne želite da se osoba zapita tko ste vi zapravo. Iskrenost je uvijek najbolji osvajatelj, osobito kada pričamo o osvajanju suprotnog spola. Kako zavoditi curu nije proces u smislu kupnje cuge, dijeljenja komplimenata i ostalih klišeja, ono je proces iskrenog upoznavanja. Svi mi želimo samo najbolje, zato je bitno da i sami sebe predstavimo u najboljem svjetlu.

Naravno, ovo ne znači priči curi i hvaliti se do iznemoglosti, ali ne bi bilo loše naglasiti svoje kvalitete. Pristojnost, osmijeh, otvorenost, smisao za humor – sve ovo je odgovor na pitanje kako zavoditi curu. Možda neće svaka cura pasti na to jer traži nešto drugo, i to je sasvim u redu. Morate uvijek imati na umu da nemate što izgubiti ako budete ono što jeste, jer eventualno ćete naići na isti tip cure. Bilo kako bilo, zavođenje je proces, ono ne zahtijeva savršenstvo niti samouvjerenost, već samo malo hrabrosti i ludosti.

Tagovi: