Kako vidjeti aktivnosti prijatelja na facebooku

Kako vidjeti aktivnosti prijatelja na facebooku

Kako vidjeti aktivnosti prijatelja na Facebooku bez da to saznaju

Lajkanje fotografija, komentiranje postova i pregledavanje aktivnosti vaših prijatelja i obitelji bila je rutina na Facebooku. Zapravo, provjera nečije Facebook aktivnosti otkriva puno informacija. Možemo znati njihove sklonosti, filmove koje gledaju ili pjesme koje slušaju itd. Ako nekoga želite bolje upoznati, ovo je dobro polazište. Pogledajte nečije aktivnosti na Facebooku, a da oni to ne znaju. Kako vidjeti aktivnosti prijatelja na Facebooku pomoću korištenja aplikacije FB Monitoring. Djeluje u situaciji ako želite provjeriti tuđe Facebook aktivnosti bez da ih obavijestite. Ne morate biti njihovi prijatelji ili znati FB podatke za prijavu. Što možete provjeriti: sve Facebook poruke, FB obavijesti, medijske datoteke, trenutne aktivnosti na zaslonu (ukazivanje na lajkove, komentare, objave, tajne razgovore i još mnogo toga) itd. Najbolji način da odgovorite na to kako vidjeti aktivnosti prijatelja na Facebooku bio bi pomoću aplikacije za nadgledanje mobitela. A KidsGuard Pro izvrsna je opcija koju mnogi korisnici odobravaju i kojoj vjeruju. Ova aplikacija ima izvrsnu značajku praćenja Facebook aktivnosti.

Kako vidjeti aktivnosti prijatelja na Facebooku preko KidsGuard Pro FB tracker aplikacije

Kako vidjeti aktivnosti prijatelja na Facebooku preko KidsGuard Pro FB tracker aplikacije? Nadgledanje Facebooka jedna je od najboljih značajki KidsGuard Pro-a. Možda niste razmišljali o korištenju alata treće strane kako biste provjerili nečiju FB aktivnost, ali vjerujte mi, kad ga jednom budete koristili, zapanjit ćete se. Snimke zaslona Facebooka automatski se prenose svake minute kad je ciljni telefon povezan s Wi-Fi mrežom, tako da možete provjeriti trenutnu aktivnost zaslona na Facebooku. Sve Facebook obavijesti mogu se presresti i provjeriti, uključujući lajkove, komentare, pa čak i privatne postove. Sve dolazne, kao i odlazne poruke i privatne poruke na njihovoj Facebook ili Messenger aplikaciji, mogu se potajno pratiti. Ova aplikacija također vam omogućuje istodobno praćenje više Facebook računa. Nema zahtjeva za lozinkom. Najbolji dio ove aplikacije je što radi u pozadini u skrivenom načinu rada. Dakle, ciljni korisnik mobitela ne bi mogao saznati da vi nadgledate njihove aktivnosti na Facebooku što je odličan način kako vidjeti aktivnosti prijatelja na Facebooku. Štoviše, svi nadgledani podaci ažurirat će se u stvarnom vremenu.

Kako vidjeti aktivnosti prijatelja na Facebooku preko centra za obavijesti

Provjerite zapisnik nedavnih aktivnosti na bočnoj kartici Facebook da biste saznali kako vidjeti aktivnosti prijatelja na Facebooku. Djeluje u situaciji kada osoba čiju aktivnost želite provjeriti nalazi se na vašem popisu prijatelja. I oni su objavili postove u javnosti. Što možete provjeriti: novi postovi, komentari, zahtjev za prijateljstvo, grupne poruke itd. Najizravniji način kako vidjeti aktivnosti prijatelja na Facebooku je provjerom centra za obavijesti. Međutim, postoje neki zahtjevi za upotrebu na ovaj način. Prvo, osoba čiju aktivnost želite provjeriti nalazi se na vašem popisu prijatelja. Drugo, profil te osobe je javan. Tek tada možete provjeriti centar za obavijesti da biste vidjeli aktivnosti drugih na Facebooku. Dakle, samo se prijavite na svoj Facebook i kliknite gumb zvono pored kartice chat, imat ćete brzi pregled nedavnih aktivnosti svojih prijatelja, uključujući nove postove, komentare, zahtjeve za prijateljstvo, ali ne možete vidjeti puno podataka. Ako imate pristup ciljanom telefonu, predlažemo da istražite Zapisnik aktivnosti, to uključuje post (čak i skriven od vremenske trake), fotografije, priče na kojima je ciljana osoba označena, prijatelje koje je dodao ili uklonio.

Tagovi:

Kako isključiti vpn

Kako isključiti vpn

Virtualna privatna mreža (VPN) je popularan način za zaštitu vaše privatnosti i sigurnosti na internetu. Međutim, ponekad je potrebno isključiti VPN, bilo da se radi o problemima s povezivanjem ili je

Koji su najbolji gradovi za digitalne nomade

Koji su najbolji gradovi za digitalne nomade

Digitalni nomadi je nova kategorija zaposlenika koja se proširila nakon pandemije u kojoj su brojne kompanije shvatile da se obavljanje poslovanja može odvijati i na daljinu uz svu raspoloživu