Kako postati sponzoruša

Kako postati sponzoruša

Kako postati sponzoruša? Vodič za žene koje znaju što žele.

Kako postati sponzoruša? Mnoge žene koje si upoznala ne bave se karijerom, samo mažu nokte i nikada ne kuhaju i ne peru, kako? Bi li i ti htjela tako živjeti? Kako se postaje sponzoruša i kako se zapravo privlače muškarci koji će ti priuštiti takav život? Da bi bila sponzoruša, znaj da moraš prvenstveno izgledati u najboljem izdanju. Svaka prava sponzoruša uvijek izlazi van s friško opranom kosom, ima zategnuto tijelo, a navečer se maže sa 100 kremica kako bi dugo ostala mladolika. Muškarci koji traže sponzoruše su sugar daddy muškarci koji očekuju od tebe da im daš kad oni hoće, a zauzvrat nećeš morati brinuti o pitanjima poput kako preživjeti i kada moram na posao. Ukoliko te privlači takva pozicija, upregni se i poradi na svom izgledu. Da bi bila sponzoruša, prvo ćeš se morati pretvarati da sve znaš raditi, a kasnije tek nećeš morati raditi ništa. Kako postati sponzoruša? Čitaj dalje.

Kako postati sponzoruša i kako pronaći svog daddya?

Dugo si u potrazi za nekim frajerom da ti omogući sve? Zanima te kako postati sponzoruša u pravom smislu? Kada si samu sebe pripremila, bitno je i pronaći tog muškarca koji će ti sve dati. Moraš tražiti samo frajere s debelim novčanikom, a kako je to nekada teško otkriti na prvu, treba se kretati po mjestima gdje idu samo oni koji imaju para. Dakle, nema više odlaženja na kavu u kvartovski kafić – prave sponze idu samo u Hemingway i u centar. Obuci štikle, stavi šminku, pokaži malo kože i pravac na prava mjesta. Kako postati sponzoruša zanima te? To nije lako, treba naći tog muškarca koji je spreman raditi za dvoje. Ipak, treba znati da ima dosta onih muškaraca koji traže ženu koja će ih slušati i kome će oni biti ne samo supružnici, već i staratelji. Ne brini malena, naći će se i za tebe jedan dobar daddy, samo budi uporna.

Kako postati sponzoruša u punom smislu? Jednostavno budi zavodljiva!

Budi sexy, zavodljiva i zanimljiva muškarcima koji imaju para. To znači da nećeš pričati s njim o šminki i frizuri jer to ga ne zanima. Njega zanimaju vjerojatno bitnije stvari poput zarade novaca i sklapanja poslova, ali ti o tome iovako ništa ne znaš. Zato ga nađi na nekim sigurnim temama – putovanja, kina, izlasci. Tu ćeš ga osvojiti. Pokaži mu da mu je život zanimljiviji sa zgodnom ženom uz sebe. Nije bitno što Vas dvoje uopće nemate zajedničkih tema – ako je sex dobar i ti si reprezentativna, to je dovoljno. Kako postati sponzoruša? Potrudi se biti žena koja ne pita puno, koja pruža zadovoljstvo i koja će slušati svog muža. Razmišljanje u vezi prepusti njemu, a ti uzmi karticu i odi si kupiti malo sreće. Neki novi komad odjeće trebao bi brzo pasti, a uz takvog frajera ćeš vidjeti i svijeta. Kako postati sponzoruša? Udaj se za bogatog frajera i živi svoje snove.

Tagovi: