Kako organizirati proslavu s ograničenim budžetom

Kako organizirati proslavu s ograničenim budžetom

Proslava na budžet

Svatko od nas voli proslaviti neke velike događaje u svojem životu, kao što su to proslava vašeg rođendana, vaše diplome, dobivanje novog posla ili proslava vaših zaruka i slično. Na takve nama bitne dane želimo naravno pozvati sve svoje prijatelje i obitelj i skupa s njima proslaviti svoju radost, što naravno iziskuje određeni budžet kako biste mogli financirati sve troškove kako biste imali najbolju moguću proslavu. Mnogi ne znaju kako napraviti odličnu proslavu na budžet, ili oni koji nemaju velike financijske mogućnosti kako da i dalje naprave super zabavu. Za dobru zabavu ne morate se uvijek novčano raspištoljiti, nekada je čak i minimalni iznos dovoljan da napravite jednu od najboljih zabava. Kako se kaže, kod proslave je bitnije društvo nego sam sadržaj zabave. Zato je bitno da okupite odlične ljude oko sebe, jer upravo su oni koji će predvoditi zabavu i odvesti ju u dobrom smjeru te imate kasnije lijepo sjećanje na odličan provod.

Kako organizirati budžet za proslavu

Ukoliko želite proslaviti svoj rođendan, ili jednostavno pozvati sve svoje prijatelje, za to će vam trebati jedan određeni budžet. Ne raspolažemo svi s jednakim budžetom, niti imamo jednaka primanja, no ono što nam je jednako svima je da napravimo što bolju zabavu bez da pritom potrošimo nepotrebno hrpu novaca. U ovom dijelu ćemo vam donijeti neke zgodne ideje kako napraviti najbolju moguću proslavu ako imate manji budžet.

Prva opcija, ako primjerice planirate napraviti proslavu za vrijeme proljeća ili ljeta, je da organizirate piknik. Ovo je odlično ako živite blizu nekog parka, šume, pa čak i obične livade, jer na takvim mjestima možete napraviti odličan piknik, te uživati u blagodatima lijepog vremena i svježeg zraka. Ovdje može svatko od uzvanika donijeti razna jela, grickalice, piće i slično, te ukoliko neko ima društvenu igru ili čak neki instrument poput gitare ili ukulele, može i to donijeti sa sobom kako bi proslava bila što bolja i zabavnija.

Uz mali budžet napravite odličnu proslavu

Ako ste vi i vaši prijatelji ili obitelj filmski tipovi i volite gledati filmove, ili pak imate neku svoju najdražu seriju, možete vrlo jednostavno organizirati filmski maraton. Ovaj tip zabave je veoma jednostavan i neće vam za to trebati veliki novčani budžet. Pozovite svoju ekipu kod sebe doma i napravite filmski maraton ili nekog filmskog serijala, filmova istog redatelja ili žanra, ili čak pogledajte cijelu sezonu najdraže serije koju svi volite. Uz to, si naručite pizzu ili neku drugu hranu, ili pak kupite hrpu grickalica i pića.

No, može se napraviti i dobar klasična zabava na budžet. Za povoljniju opciju zabave, pozovite manji broj ljudi, jer manji broj ljudi znači manje izdataka na piće i hranu. Tu najbolje pozovite one iz svojeg uža kruga prijatelja i obitelji. Što se hrane i pića tiče, uzmite veća pakiranja pića, te od hrane ili sami napravite hranu ili naručite iz nekog povoljnijeg restorana, te od grickalica kupite one koje jeftinije. Ako hoćete otići nekamo van, onda otiđite na ona mjesta gdje je besplatan upad.

Ako ipak biste htjeli imati najbolju moguću zabavu, posebice ako se radi o nekom velikom događaju u vašem životu, primjerice zaručili ste se, magistrirali ste, dobili ste veliko promaknuće na poslu, trudni ste ili slično, onda vam nenamjenski krediti koje vam nudi kreditna kuća odličan izbor kako da priredite za najbolju zabavu koja će vam dugo ostati u sjećanju.

Tagovi: