Kako napraviti paypal

Kako napraviti paypal

Kako napraviti PayPal i što je to

Kako napraviti PayPal i što je to zapravo? PayPal je postao popularan i rasprostranjen način plaćanja predmeta na Internetu, nije samo za eBay. PayPal nudi četiri različite vrste računa: Osobni, Premier, Poslovni ili Studentski. Ako planirate samostalno kupovati i prodavati predmete pomoću PayPala, bit će dovoljan osobni račun. Ako planirate kupiti i posebno prodavati predmete koristeći PayPal kao posao, tada je Premier ili Business račun pravi put. Račun učenika omogućava studentima da od roditelja traže novac za školski pribor i druge predmete. Možete imati i osobni račun i Premier ili Business račun. Svoj račun također možete promijeniti ili nadograditi u bilo kojem trenutku. Kroz ovaj ćemo članak postaviti osobni račun i otkriti kako napraviti PayPal. Međutim, tu je više od pukog unosa vašeg imena i adrese e-pošte. To možete učiniti s plavim gumbom Početak i ispunjavanjem iskačućeg obrasca. To je tehnički neobavezno, ali bez toga vaš će PayPal račun biti ozbiljno ograničen.

Kako napraviti PayPal i koji tipovi računa postoje

Prije no što saznate kako napraviti PayPal račun, prvo je potrebno odlučiti koja vrsta računa je za vas i koji ćete odabrati. Postoje dvije vrste: osobna i poslovna, a svaka od njih ima određene prednosti i idealnu upotrebu. Ovo je najlakši tip računa za postavljanje i to je ispravan izbor za veliku većinu korisnika. U svrhe ovog vodiča usredotočit ćemo se na to kako napraviti PayPal račun koji je osoban, ali postupak je vrlo sličan za obje vrste računa. Krenimo s osnovama. Da biste postavili PayPal račun, posjetite Paypalovu web stranicu i kliknite gumb Prijava u gornjem desnom kutu zaslona. Sada odaberite vrstu računa koji želite: Osobni ili Poslovni. Nakon toga ispunit ćete obrazac koji sadrži vaše ime, e-adresu i lozinku. Morate odabrati i državu u kojoj živite. Pritisnite Nastavi, a zatim ispunite drugi obrazac odabirom svoje nacionalnosti i upisivanjem adrese, telefonskog broja i svih ostalih potrebnih podataka. PayPal će stvoriti vaš račun čim pritisnete Nastavi, ali još niste daleko od gotova. To možete učiniti s plavim gumbom Početak i ispunjavanjem iskačućeg obrasca. To je tehnički neobavezno, ali bez toga vaš će PayPal račun biti ozbiljno ograničen. Posljednji korak u ovom postupku je potvrda vaše adrese e-pošte, ako već niste, klikom na vezu u e-poruci koju vam je poslao PayPal.

Kako napraviti PayPal račun i ovjeriti ga

Da biste provjerili karticu na PayPalu, prijavite se na svoj račun, kliknite Novčanik i odaberite karticu koju želite potvrditi. Da biste pravilno izvršili to kako napraviti PayPal račun, morate potvrditi svoju kreditnu karticu. Sljedeći je korak provjeriti terećenje PayPala na izvodu s vaše kreditne kartice – to je četveroznamenkasti kôd – i pomoću njega potvrditi karticu. Samo kliknite karticu Novčanik na svom PayPal računu, odaberite karticu koju želite potvrditi, unesite četveroznamenkasti kôd, a zatim kliknite Potvrdi. To je to: sada PayPal možete koristiti za slanje i primanje novca. Kad se to dogodi, morate unijeti ova dva iznosa za potvrdu svog bankovnog računa, isti kao što ste unijeli četveroznamenkasti kôd za potvrdu svoje kreditne kartice. A da biste odgovorili na svoje sljedeće pitanje, ne, nećete moći zadržati novac koji je položio PayPal. Još jednom, u nastavku smo ukratko naveli detaljne upute, ponovite. Kako napraviti PayPal račun i ovjeriti ga? Kliknite karticu Novčanik i odaberite karticu koju želite potvrditi. Provjerite naplatu PayPala na izvodu s kreditne kartice i zapišite četveroznamenkasti kôd. Ponovo kliknite karticu Novčanik u PayPalu. Odaberite karticu koju želite potvrditi. Unesite četveroznamenkasti kôd, a zatim kliknite Potvrdi.

Tagovi:

Kako isključiti vpn

Kako isključiti vpn

Virtualna privatna mreža (VPN) je popularan način za zaštitu vaše privatnosti i sigurnosti na internetu. Međutim, ponekad je potrebno isključiti VPN, bilo da se radi o problemima s povezivanjem ili je

Koji su najbolji gradovi za digitalne nomade

Koji su najbolji gradovi za digitalne nomade

Digitalni nomadi je nova kategorija zaposlenika koja se proširila nakon pandemije u kojoj su brojne kompanije shvatile da se obavljanje poslovanja može odvijati i na daljinu uz svu raspoloživu