Kako napraviti paypal

Kako napraviti paypal

Kako napraviti PayPal i što je to

Kako napraviti PayPal i što je to zapravo? PayPal je postao popularan i rasprostranjen način plaćanja predmeta na Internetu, nije samo za eBay. PayPal nudi četiri različite vrste računa: Osobni, Premier, Poslovni ili Studentski. Ako planirate samostalno kupovati i prodavati predmete pomoću PayPala, bit će dovoljan osobni račun. Ako planirate kupiti i posebno prodavati predmete koristeći PayPal kao posao, tada je Premier ili Business račun pravi put. Račun učenika omogućava studentima da od roditelja traže novac za školski pribor i druge predmete. Možete imati i osobni račun i Premier ili Business račun. Svoj račun također možete promijeniti ili nadograditi u bilo kojem trenutku. Kroz ovaj ćemo članak postaviti osobni račun i otkriti kako napraviti PayPal. Međutim, tu je više od pukog unosa vašeg imena i adrese e-pošte. To možete učiniti s plavim gumbom Početak i ispunjavanjem iskačućeg obrasca. To je tehnički neobavezno, ali bez toga vaš će PayPal račun biti ozbiljno ograničen.

Kako napraviti PayPal i koji tipovi računa postoje

Prije no što saznate kako napraviti PayPal račun, prvo je potrebno odlučiti koja vrsta računa je za vas i koji ćete odabrati. Postoje dvije vrste: osobna i poslovna, a svaka od njih ima određene prednosti i idealnu upotrebu. Ovo je najlakši tip računa za postavljanje i to je ispravan izbor za veliku većinu korisnika. U svrhe ovog vodiča usredotočit ćemo se na to kako napraviti PayPal račun koji je osoban, ali postupak je vrlo sličan za obje vrste računa. Krenimo s osnovama. Da biste postavili PayPal račun, posjetite Paypalovu web stranicu i kliknite gumb Prijava u gornjem desnom kutu zaslona. Sada odaberite vrstu računa koji želite: Osobni ili Poslovni. Nakon toga ispunit ćete obrazac koji sadrži vaše ime, e-adresu i lozinku. Morate odabrati i državu u kojoj živite. Pritisnite Nastavi, a zatim ispunite drugi obrazac odabirom svoje nacionalnosti i upisivanjem adrese, telefonskog broja i svih ostalih potrebnih podataka. PayPal će stvoriti vaš račun čim pritisnete Nastavi, ali još niste daleko od gotova. To možete učiniti s plavim gumbom Početak i ispunjavanjem iskačućeg obrasca. To je tehnički neobavezno, ali bez toga vaš će PayPal račun biti ozbiljno ograničen. Posljednji korak u ovom postupku je potvrda vaše adrese e-pošte, ako već niste, klikom na vezu u e-poruci koju vam je poslao PayPal.

Kako napraviti PayPal račun i ovjeriti ga

Da biste provjerili karticu na PayPalu, prijavite se na svoj račun, kliknite Novčanik i odaberite karticu koju želite potvrditi. Da biste pravilno izvršili to kako napraviti PayPal račun, morate potvrditi svoju kreditnu karticu. Sljedeći je korak provjeriti terećenje PayPala na izvodu s vaše kreditne kartice – to je četveroznamenkasti kôd – i pomoću njega potvrditi karticu. Samo kliknite karticu Novčanik na svom PayPal računu, odaberite karticu koju želite potvrditi, unesite četveroznamenkasti kôd, a zatim kliknite Potvrdi. To je to: sada PayPal možete koristiti za slanje i primanje novca. Kad se to dogodi, morate unijeti ova dva iznosa za potvrdu svog bankovnog računa, isti kao što ste unijeli četveroznamenkasti kôd za potvrdu svoje kreditne kartice. A da biste odgovorili na svoje sljedeće pitanje, ne, nećete moći zadržati novac koji je položio PayPal. Još jednom, u nastavku smo ukratko naveli detaljne upute, ponovite. Kako napraviti PayPal račun i ovjeriti ga? Kliknite karticu Novčanik i odaberite karticu koju želite potvrditi. Provjerite naplatu PayPala na izvodu s kreditne kartice i zapišite četveroznamenkasti kôd. Ponovo kliknite karticu Novčanik u PayPalu. Odaberite karticu koju želite potvrditi. Unesite četveroznamenkasti kôd, a zatim kliknite Potvrdi.

Tagovi:

Što znači refinanciranje kredita

Što znači refinanciranje kredita

Kreditno poslovanje danas je u svojoj nekoj kasnoj fazi: to najprije možemo vidjeti jer je ponuda kredita golema, a zaista sada možete naći reklamu za kredit gdje god da se nalazili. Kada kažemo da je

Kako izbjeći buduće dugove

Kako izbjeći buduće dugove

Svatko od nas mora imati dobar financijski plan ticalo se to nekih dugoročnijih planova ili samo rashoda za tekući mjesec. Kada su novci u pitanju lako je potrošiti više za stvari koje ž