Kako masirati usne nakon hijalurona

Kako masirati usne nakon hijalurona

Kako masirati usne nakon hijalurona i kako njegovati usne nakon tretmana

Nakon tretmana umetanja hijaluronskih filera u usne, morate se pobrinuti za svoje usne i njegovati ih kako bi vaš rezultat bio što ljepši i što dugotrajniji. Važno je naučiti kako masirati usne nakon hijalurona da biste izbjegli bespotrebno oticanje usana, nelagodan i bolan osjećaj te nastanak masnica nakon tretmana. Nakon tretmana najbolje je koristiti biljnu prirodnu mast za usne kako bi se njegovalo područje na kojem su ubrizgane injekcije filera hijalurona.

Najbolje je koristiti mast od biljke arnike, a mazanje masti preporučuje se nekoliko dana više puta dnevno nakon tretmana injekcije filera od hijalurona. Također, osim toga što trebate naučiti kako masirati usne nakon hijalurona, morate znati kako je važno njegovati ih nakon tretmana drugom metodom.

Nakon tretmana injekcijama i stavljanja filera u usne od hijalurona, preporučljivo je staviti ledeni oblog na usne i tako ga malo držati pa odmaknuti kako bi se smanjilo oteknuće i kako bi se spriječio nastanak masnica na području oko i na usnama. Ledene obloge možete stavljati nekoliko dana nakon tretmana.

Kako masirati usne nakon hijalurona pravilno

Da bi vaš rezultat u usnama bio ispravan i kako bi vaši fileri postigli u usnama efekt koji želite morate poduzeti par stvari. Morate odabrati dobrog liječnika i specijalista koji će vam ubrizgati filere hijalurona u usne, morate naučiti kako njegovati usne nakon ubrizgavanja hijaluronskih filera u usne, te morate naučiti kako masirati usne nakon hijalurona.

Ako sve napravite pravilno, vaš finalni željeni rezultat izgleda usana sa filerima bit će vidljiv kroz jedan do dva tjedna. Usne morate masirati nježno i pažljivo. Lagano pritisnite usne između svojih palčeva i kažiprsta te ih blago pomičite i rolajte svoje usnice kroz svoje prste.

Masirajte na taj način usne dva do tri dana nakon ubrizgavanja filera hijalurona u usne. Nakon što jednom naučite kako masirati usne nakon hijalurona, shvatit ćete nakon svakog tretmana kako je to jednostavno. Ako niste sigurni radite li to pravilno, obratite se liječniku koji vam je ubrizgao filere da vam to pobliže demonstrira i pojasni.

Kako masirati usne nakon hijalurona i kako ga što dulje održati

Iako ne postoji nikakav čaroban savjet kako biste mogli održati svoje usne nakon filera i hijalurona, postoje neke stvari koje možete napraviti kako biste usporili brzu razgradnju hijaluronskih filera. Ako usne pravilno njegujete nakon tretmana hijaluronskim filerima, ako ste naučili kako masirati usne nakon hijalurona pravilno te što ne biste smjeli raditi nekoliko dana nakon tretmana, tada imate recept kako što dulje održati hijaluronske filere u usnama.

Hijaluronski fileri za usne se vrlo brzo prilagođavaju vašim usnama i vrlo brzo možete zaboraviti na to kako ne biste neke navike trebali nastaviti odmah nakon tretmana. Nakon što ste bili na tretmanu hijaluronskim filerima, izbjegavajte tjelovježbu i konzumiranje alkohola unutar 24 sata nakon tretmana kako biste spriječili nastanak dodatnog oticanja i nastanak masnica.

Koristite pravilnu njegu i mast kako bi se vaše usne brže oporavile, ali i kako bi dulje opstale. Uključujući sve navedene savjete i to da naučite kako masirati usne nakon hijalurona, vaši će hijaluronski fileri u usnama potrajati značajno dulje no inače, te će povećanje usana biti trajnije.

Tagovi:

Spavanje s više osoba u jednoj noći

Spavanje s više osoba u jednoj noći

Neovisno o tome kakvih si seksualnih afiniteta, spavanje s više osoba odjednom sigurno ti je palo na pamet? Neki zaista stalno o tome razmišljaju, dok drugi kažu da to nije nešto

Koliko košta Clavosan krema

Koliko košta Clavosan krema

Clavosan krema je pravo rješenje ako se borite protiv gljivičnih infekcija. Osjećate li peckanje na koži ili vas koža svrbi i ljušti vam se, imate pukotine na koži stopala i na noktima ovaj preparat ć

Kako povećati usne sa čašom

Kako povećati usne sa čašom

Ženska ljepota odražava se na svakom dijelu tijela, no ipak ono što prvo uočavamo je lice. Punije usne univerzalno znače atraktivnije lice, a to misle i muškarci i žene. Kako povećati us