Kako izračunati podznak

Kako izračunati podznak

Kako izračunati podznak i što je podznak

Svakih 2 do 2-1 / 2 dana Mjesec mijenja znakove. Vjerojatno trebate znati svoje vrijeme rođenja da biste odredili svoj Mjesečev znak i da biste saznali kako izračunati podznak, ali ponekad se Mjesec nalazi samo u jednom znaku za cijeli dan u vašoj vremenskoj zoni i u ovom slučaju možete biti sigurni da je to taj znak! Teško bi bilo pronaći nekoga tko ne poznaje svoj Sunčev znak (zvani Zvjezdani znak). No, vrlo je malo neastrologa koji znaju da svatko od nas također ima svoj Mjesečev znak, tj. podznak: znak zodijaka gdje je Mjesec bio u trenutku njegovog ili njezinog rođenja. Kako nema dana bez noći, astrološki portret osobe nacrtan samo pomoću njezinog Sunčevog znaka bit će nepotpun i djelomičan. To se posebno odnosi na žene, jer je Mjesec u astrologiji zaštitnica žena, a u osobnosti vlada osobinama koje su posebno važne za žene. U redu, mogli biste reći, ali ako je naš Mjesečev znak toliko važan, zašto samo nekolicina nas zna svoj Mjesečev znak? Problem je u tome što svoj Mjesečev znak ne možete odrediti samo od dana rođenja, kao što to radite sa svojim Sunčevim znakom. Zakoni Mjesečevog gibanja prilično su složeni, a da biste saznali kako izračunati podznak potrebne su posebne tablice ili poseban program. Takvi programi dostupni su na web mjestima. Samo unesite datum i vrijeme rođenja, odaberite vremensku zonu mjesta u kojem ste rođeni, a zatim pritisnite gumb “Izračunaj Mjesečev znak”. Vidjet ćete Znak zodijaka u kojem je Mjesec bio pri vašem rođenju, kao i naš opis takvog smještaja. Vidjet ćete i precizan stupanj Znaka gdje se Mjesec nalazio pri vašem rođenju, kao i neke druge zanimljive detalje.

Kako izračunati podznak i kako ga tumačiti

Mjesto u horoskopu gdje je Mjesec govori nam što čovjeku daje osjećaj sigurnosti i gdje ga može pronaći. Opisuje koliko smo osjetljivi i kako instinktivno komuniciramo s okolinom. Mjesec nam govori i o našem djetinjstvu i iskustvima s majkom. Mjesec simbolizira želju za zarobljavanjem u nesvjesno, okretanje prošlosti i prepuštanje osjećajima. Iz položaja Mjeseca u zodijaku možemo naučiti kako se osoba ponaša kad postane samo instinktivno stvorenje. Pokazuje nam instinktivnu, iracionalnu prirodu ljudi. Kako izračunati podznak i kako ga tumačiti? Mjesečev položaj također nam pokazuje kako dijete vidi majku i koja je energija iz nje najviše utjecala na njega dok je bio dijete. Evo nekih primjera kako izračunati podznak te kako ga pravilno protumačiti. Ako je vaš podznak ovan: osjećaj neizvjesnosti može vas natjerati da probleme rješavate brže nego što je to prirodno. Ne žurite kao da postoji rok. Pokušajte usporiti kako biste mogli odlučiti što želite raditi i nastaviti svojim udobnim tempom. Bik: vaša sigurnost ovisi o stabilnosti, koju nije lako zadovoljiti. Možda imate praktičnu prirodu, ovisno o materijalnim aspektima života. Morate naučiti prihvaćati promjene kao dio svog života, inače mogu nastati komplikacije – promjene uzrokovane drugim ljudima koje volite, bolesti i tako dalje. Mjesec u Blizancima očituje se potrebom za promjenama i spontanošću. Sigurnost leži u razmišljanju o svojim osjećajima i dijeljenju s drugima. Možete biti pričljivi i govorite vješto i s lakoćom. Ta se sposobnost može koristiti u literaturi, novinarstvu ili u savjetovanju. Sigurnost za ljude s Mjesecom u Raku je njihov dom, obitelj i srodne aktivnosti poput kuhanja, vrtlarenja i samostalne izrade. Druge ljude može privući vaš karakter voljenja doma. Vaša urođena nastrojenost prema obrazovanju i zaštiti omogućuje vam da budete dobar roditelj i podržavajući prijatelj. Lav: osjećate se sigurno u trenucima kada možete impresionirati druge i dobiti pohvale i divljenje. Ipak, kad dospijete u središte pozornosti, možete se izgubiti. Vjerojatno imate želju za novcem i socijalnim statusom i imate snažnu sposobnost da ga dobijete.

Kako izračunati podznak i koje savjete slijediti

Nakon što ste proučili kako izračunati podznak te kako ga tumačiti, slijede korisni savjeti za vaš lakši život. Vaš Mjesečev znak opisuje ono što vam daje taj najdublji siguran osjećaj. Taj se osjećaj može opisati kao ono što osjeća novorođena beba kad je majka mazi rukama oko djeteta i drži ga uz svoja prsa. Svi se moramo ponekad tako osjećati. Ako se naše potrebe za Mjesečevim znakom nikad ne zadovolje, ne možemo dalje. Kada se dogode loše stvari, više od svega tražimo da udovoljimo potrebama našeg Mjesečevog znaka. Kada se zadovolje naše potrebe za Mjesečevim znakom, osjećamo se sigurno. Taj siguran osjećaj proizlazi iz različitih stvari za svakoga od vas, ovisno o vašem mjesečevom znaku. Vrijeme rođenja nije uvijek potrebno jer Mjesec ne mijenja znakove svaki dan. Dakle, moguće je znati vaš Mjesečev znak bez vremena rođenja, za određene dane. Ako je Mjesec promijenio znakove na vaš rođendan, web kalkulator koji olakšava način kako izračunati podznak će vam reći vaša dva moguća mjesečeva znaka.

Tagovi: