Kako biti dobra ljubavnica oženjenim muškarcima

Kako biti dobra ljubavnica oženjenim muškarcima

Kako biti dobra ljubavnica oženjenim muškarcima

Kako biti dobra ljubavnica oženjenim muškarcima i koji su benefiti takvog odnosa? Biti ljubavnica u mnogim je aspektima savršena situacija. Postoji određeni rizik kada ste ljubavnica oženjenom muškarcu, ali ipak manji nego što ga ima sami muškarac. Svakako riskirate svoj ugled i nastanak raznih životnih problema i sukoba sa suprugom od muškarva s kojim ste u ljubavnoj vezi. Sa druge strane mnogo lijepih stvari možete doživjeti i profitirati na nekoliko životnih polja. Seksualna situacija je savršena, seksate se koliko vam vrijeme dopušta, a za seks dobivate razne financijske pogodnosti. Od mnogobrojnih večera, putovanja, kupovina, pa do rješavanja stambenog pitanja i dobivanja automobila. A sve to bez obaveze da trpite neke negativne aspekte veze ili bračnog odnosa. Ne morate obavljati kućanske poslove, peglati, prati rublje, kuhati itd., već će dovoljno biti da budete dotjerani i dostupni za sve što će vas muškarac tražiti. Što je još potrebno znati i kako biti dobra ljubavnica oženjenim muškarcima?

Kako biti dobra ljubavnica oženjenim muškarcima i emocije

Kako biti dobra ljubavnica oženjenim muškarcima, prvenstveno će od vas tražiti i određenu žrtvu i mogućnosti da budete sa nekim u odnosu, a da ste pri tom svjesni da ćete uvijek biti na drugom mjestu. Zauzvrat ćete dobiti sve što želite. Savjet i svakako bio da se ne zaljubljujete i time donesete teret vašem odnosu. Lakše će biti vama a i muškarcu ako u odnosu ne bude emocijonalnog „tereta“. Kako biti dobra ljubavnica oženjenim muškarcima jako je važno ako se u takvom odnosu želite zadržati što duže i ako vam je dobro u toj ulozi. Vaši sastanci uvijek će biti kada za to imate vremena i kada ste raspoloženi, vi i oženjeni muškarac. Ta situacija pretpostavlja i da će vaši susreti i trenuci provedeni zajedno izgledati savršeno. Vaša je uloga da budete nasmijani, veseli, raspoloženi i prije svega dobri u krevetu. To će vam garantirati dobar i dugotrajan odnos.

Kako biti dobra ljubavnica oženjenim muškarcima i osnovna pravila

Da bi znali kako biti dobra ljubavnica oženjenim muškarcima trebate znati nekoliko zlatnih pravila. Zlatno pravilo je da mu ne dozvolite da se zaljubi u vas, i u svrhu tog cilja koristite sva moguća sredstva. Stvari i odnos ograničite na „tjelesno“ iskustvo i „plitke“ emocije i požude. Dobro bi bilo ta pravila i iskomunicirati sa muškarcem. Također da bi naučili kako biti dobra ljubavnica oženjenim muškarcima morate prihvatiti još nekoliko pravila, čak i kada budete blizu da ih prekršite nikada to nemojte učiniti. Muškarca nikada ne zovite na telefon ili mobitel. Neka isključivo on uspostavlja prvi kontakt. Na taj način ćete spriječiti nastanak neugodnih situacija i smanjiti rizik da vas se otkrije. Preporuka je da zadržite vlastiti život, tj. da stvorite sliku kako je muškarac samo dio vašeg života, a da ćete mu ipak biti dostupni kada to poželi. Na taj ćete način zaraditi dodatnu simpatiju, te dodatno uzbuditi muškarca. Uvijek budite lijepi i vedri, a kada vam je to teško postići radije izbjegnite sastanak. Kukanje i žaljenje muškarac ima i kod kuće, a često je to razlog zašto i bježi u vaš zagrljaj. I na kraju, u seksu budite sve samo ne prosječni.

Tagovi: