Hoće li se javiti

Hoće li se javiti

Hoće li se javiti prvi/prva ako se vi nećete javiti prvi/prva

Jeste li trenutno u fazi nejavljanja prvi? Neke će žene kažu da su isprobale to pravilo, ali nisu uspjele nakon samo 4 dana. Drugi ulaze duboko u “neistraženi teritorij”, 10 dana, prije nego što propadnu. Pravilo bez kontakta može biti izuzetno teško ispuniti. Napokon, molim vas da u biti prekinete svog bivšeg dečka u tome nakon punih mjesec dana. Dakle, hoće li se javiti prvi vaš partner ili vi? Kad bi vam se garantiralo da ćete dobiti stopostotni uspjeh ako je sve što trebate učiniti je izdržati 30 dana bez kontaktiranja bivšeg, još uvijek bi bilo nekih žena koje ne bi uspjele ne kontaktirati bivšeg. Međutim, kad si postavite jednostavno pitanje “zašto toliki broj žena neprestano ruši pravilo nekontaktiranja? ” Iako postoji mnogo konstanti u problemima iznad točnog odgovora, ali potrebno je odgovor naći u jednostavnoj istini, hoće li se javiti prvi on ili vi. Svaka žena koja provodi pravilo o nekontaktiranju prva, nije sigurna što se događa u umu njezinog partnera/bivšeg partnera.

Hoće li se javiti prvi ovisno kakav je vaš odnos

Ne trebate biti genij da zaključite da su muškarci i žene vrlo različita bića. Muškarcima, koji više ovise o fizičkom, više nedostaje kontakt kad su u pitanju socijalne situacije. Žene, puno više socijalne, imaju tendenciju nedostatka kad su u pitanju fizičke situacije. Ovo je zanimljivo gledište kada promatrate našu vrstu u cjelini. Objašnjava zašto muškarci trebaju žene, a žene muškarce. Međutim, to također objašnjava zašto nam se putevi tako često križaju. Vi ste čovjek. I vjerojatno razumijete zašto većina vaših vršnjaka radi ono što radi. To VAS postavlja u vrlo jedinstveni položaj jer se otkrivaju sve prljave male tajne. Potrebno je govoriti o tome kako muškarac može reagirati (i što će misliti) kad žena na njega primijeni pravilo nekontaktiranja i kada se pita hoće li se javiti prvi. Prvo što morate naučiti ima veze s razlikama u muškarcima. Iznad je utvrđeno da su muškarci i žene različita bića. Pa, potrebno je napraviti taj korak dalje i reći da nisu svi muškarci isti. Primjerice, ono što smatram privlačnim u ženi, drugi muškarac možda neće. Kad je riječ o pravilu bez kontakta, postoji 7 glavnih reakcija i misli koje će muškarci imati. Svaka reakcija razlikuje se od druge na svoj jedinstveni način dok se vi i dalje pitate hoće li se javiti prvi.

Hoće li se javiti prvi i o čemu on razmišlja

Iznad je utvrđeno da je svaki čovjek različit na svoj jedinstveni način. Taj će koncept sigurno imati “vezu” za 7 različitih reakcija. Prisjetite se svoje stare veze. Nešto što se naziva efektom osjećaja o toj osobi nakon što više niste zajedno! Što ako, na primjer, on ne zna da primijenjujete pravilo nekontaktiranja i da se pitate hoće li se javiti prvi? Što ako ne zna da želite da vam se javi? Naravno, on ne zna cijelu situaciju može li vas kontaktirati ili ne niti išta o tome da se vi pitate o tome hoće li se javiti prvi. To ovisi o brojnim čimbenicima. Ako to ne učini, nije zato što vas pokušava “smjestiti na svoje mjesto”, jednostavno je nesvjestan u cijeloj situaciji. Dio razloga što pravilo bez kontakta djeluje tako dobro jest činjenica da će stranka kojoj se čini osjetiti da nešto nije u redu. Neupućeni tip je tip osobe koji uopće neće shvatiti nikakve naznake. Previše je nesvjestan ili umotan u svoj svijet. Primjerice, tijekom razdoblja nekontaktiranja, nevjesni tip neće osjetiti da uopće ništa nije u redu. On vas zapravo može kontaktirati tijekom razdoblja bez kontakta. Dakle, postoje aspekti mahnitosti i tvrdoglavosti, ali u cjelini on neće dobiti nijedan od nagovještaja koje odašiljete. Samo će pretpostaviti da je sve u redu. Opet treba ponoviti da je takav tip vrlo rijedak.

Tagovi: