Što je putno osiguranje

Što je putno osiguranje

Zatražite kreditAKCIJA! BESPLATAN kredit za NOVE korisnike do 400 € sa rokom otplate do 30 dana. Bez naknada, jamca i skrivenih troškova. Posudiš 400 € - vratiš 400 €

Koji iznos trebate?

50 € (376,73 kn) 4000 € (30138 kn)

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € (3.013,8 kn) na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 € (7.534,5 kn) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.017,10 € (7.663,33 kn), uz EKS 7,13%, iznos Premije 17,10 € (128,09 kn) te iznos mjesečne rate 203,42 € (1.532,67 kn) (5 rata). Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,15%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Što je putno osiguranje i tko ga može koristiti

Police osiguranja se danas nude na svakome koraku pa radi pretjerane količine izbora nije nikad lako odlučiti što vam je zbilja potrebno, a što je gotovo sigurno nepotreban trošak. Osiguranje samo po sebi nije nikada loša ideja, bez obzira na to za koji razlog se uzima. Uvijek je dobra stvar imati neko ekstra pokriće ako nešto krene po zlu. No ono radi čega se ljudi znaju premišljati je cijena pa si važu jeli neko osiguranje zbilja vrijedno svoje cifre i kolika je zbilja šansa da će vam u konačnici trebati. U moru raznovrsnih osiguranja, što je putno osiguranje upravo je ono koje vam je redovito dobra opcija i definitivno je dobra ideja uzeti ga. Ovo je tip osiguranja koje može uzeti bilo tko, bilo da se radi o pojedincima, poslovnim ljudima, obiteljima, grupama ili studentima. U ovome tekstu ćemo vam pobliže objasniti što je putno osiguranje i što točno sve obuhvaća.

Što je putno osiguranje i što obuhvaća

Sigurno ste se našli u situaciji da ste isplanirali idealni put koji već dulje vrijeme priželjkujete. Datum se sve više bliži, vaše uzbuđenje raste i jedva čekate da konačno krenete. No jeste li u svom tom uzbuđenju stali i razmislili o tome što sve može poći po zlu i koje vam neočekivane situacije mogu pokvariti cijeli doživljaj? Dok ste u stranoj zemlji, iznenadni problemi poput bolesti ili gubitka prtljage mogu znatno zakomplicirati vašu situaciju i u konačnici pokvariti cijeli odmor. Ako vas i dalje zanima što je putno osiguranje, ono služi upravo za takve i slične situacije. Učinak bilo kakve nepogodne situacije može se smanjiti na minimum ako na vrijeme uzmete odgovarajuće osiguranje. No što je putno osiguranje i što sve obuhvaća? Ono se dijeli na četiri osnovna tipa putnog osiguranja, a to su zdravstveno osiguranje, osiguranje prtljage, osiguranje od posljedica nezgoda i osiguranje od otkaza putovanja. Na vama je naravno odluka hoćete li uzeti samo jedan tip osiguranja ili sve.

Što je putno osiguranje i čemu služi

Sada kad znate što je putno osiguranje, dobro je imati i jasniju ideju na što se sve odnosi svaki aspekt ovakvog tipa osiguranja. Zdravstveno osiguranje jedno je od svakako najvažnijih u slučaju da vas zahvati bilo kakva bolest ili fizička tegoba dok ste u inozemstvu. Osim što bi vam tako nešto u kratkome roku pokvarilo raspoloženje, neugodno bi vas mogao iznenaditi i račun za medinske troškove koji može biti poprilično papren. Putno osiguranje bi vam u takvom slučaju pokrilo sve troškove lijekova te prijevoz prema kući. Osiguranje od otkaza putovanja znači da u slučaju nepredviđene bolesti ili druge neočekivane situacije radi koje ste prisiljeni otkazati put dobivate čak do 90% povrata novca koje ste uplatili putničkoj agenciji. Osiguranje od nezgoda štiti vas u slučaju ekstremnih situacija gdje je nastupila invalidnost ili smrt, a osiguranje prtljage vam omogućuje nadoknadu štete ako se vaš kofer uništio, izgubio ili ukrao. Sada kada znate što je putno osiguranje i sami možete odlučiti koji je najbolji izbor za vas.

Tagovi: