Posudba novca na ruke

Posudba novca na ruke

Zatražite kredit

Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 14:26
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Posudba novca na ruke za sve

Posudba novca na ruke nije ništa drugo isplata pozajmice na ruke umjesto na bankovni račun. Ovakva posudba novca na ruke vrlo je pogodna za osobe čiji tekući računi su u blokadi zbog ovrha, te se osobe boje da bi isplata pozajmice na zaštićeni račun također mogla biti blokirana. Zapravo zakonski to je nemoguće jer j tome upravo i služi zaštićeni račun da se sa njega ne mogu oduzimati ovrhe kao sa tekućeg računa.

Također prednost ovakvih posudbi je da prilikom odobravanja pozajmice vas neće tražiti platne liste niti potvrde poslodavca jer ne radi se o velikim iznosima pozajmice na dulji period, pa je rizik ovakvih posudbi za kreditora vrlo nizak. Kreditorima je u interesu da omoguće svima da dođu do potrebnih pozajmica jer ako će sužavati skupinu svojih klijenata poput banaka velik dio građana u današnjim uvjetima će se brzo okrenuti onim kreditorima koji ne traže dodatnu papirologiju i ne postavljaju otežane uvjete za dobivanje pozajmica.

Posudba novca na ruke uvjeti

Posudba novca na ruke koju odobravaju kreditori znači razlikuje se samo u načinu isplate na ruke, umjesto na bankovni račun. Uvjeti su jednaki kao da isplata ide na bankovni račun u smislu kamatnih stopa ili naknada za korišteni novac, rokova otplate ili broja otplatnih rata.

Kamatne stope se kreću od 5 do 7,5% i ne bi trebale biti više od toga ovisno o kreditnoj tvrtki koja odobrava ovakvu vrstu pozajmice. Posudba novca na ruke se ne razlikuje u uvjetima niti u rokovima otplate ili broju rata, jer rok otplate odnosno broj rata ovisi o iznosu novca koji dižete kao pozajmicu, a ne o načinu isplate pozajmice kod realizacije pozajmice.

Ono što je velikoj većini klijenata bitno da se ne traži dodatna papirologija u vidu isplatnih lista ili potvrda poslodavaca jer možda klijent i nije zaposlen, možda je u blokadi, možda je student bez redovitih primanja ili umirovljenik sa malom mirovinom pa je ova činjenica da se brza pozajmica može realizirati vrlo lako i jednostavno velika prednost.

Posudba novca na ruke kako do nje

Posudba novca na ruke može se realizirati online ili putem oglasa na koje ćete naići u novinama ili letcima. No, svakako je pouzdanije da se obratite kreditnoj tvrtki koja ima svoju web stranicu i registrirana je za obavljanje ove djelatnosti, nego da se javljate na telefonske brojeve sa nekog letka koji ste pronašli u poštanskom sandučiću.

U današnje vrijeme kada su neki pojedinci skloni prevarama i to naročito starijih osoba, radije nemojte riskirati sa posudbama novca preko telefona jer će vas i oni tražiti vaše osobne podatke, a zapravo i ne znate kome ih dajete.

Ukoliko se ne služite internetom zamolite nekoga za pomoć od prijatelja ili obitelji i posudba novca na ruke može bit realizirana online preko registrirane kreditne tvrtke na legalan način uz isplatu novca na ruke umjesto na bankovni račun. Pri tome će vaši osobi podaci biti sigurno zaštićeni jer su kreditne tvrtke zakonom obavezne i čuvati vaše podatke i poštivati zakone o financiranju.

Tagovi: