Krediti crna lista ne smeta

Krediti crna lista ne smeta

Zatražite kredit

Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 9:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Zanimaju li vas krediti crna lista ne smeta?

Iako je prošlo već dosta vremena od kada su u Republici Hrvatskoj uvedene crne liste, taj pojam se toliko uvriježio u svakodnevni govor, pogotovo kod starijih građana, da ga možemo ćuti i danas. Razvoj raznih kreditnih firmi koje se za razliku od banaka ne boje odobriti krediti crna lista ne smeta. Upravo spomenute firme imaju dosta pravno kreativan način poslovanja i mogu obavljati usluge kreditnog poslovanja sa svim građanima koji žele dobiti kredit. Takvo ponašanje nije skroz razumljivo uzivevši u obzir da banke ne žele odobravati kredite takvim osobama zbog straha hoće li takvi korisnici kredita to moži vratiti. Krediti crna lista ne smeta su krediti gdje zajmodavcu nije važno da li je protiv vas bila povođena ovrha i jeste li dovoljno kreditno sposobni trenutno. Valjda naglasiti i kako crne liste više ne postoje, već se stvorio novi sustav za razmjenu informacija između banaka u kojem banke analiziraju i prosljeđuju informacije o kreditnoj sposobnosti korisnika.

Krediti crna lista ne smeta i brze pozajmice

Jesu li vas ikada zanimali i jeste li ikada htjeli ugovoriti krediti crna lista ne smeta? To bi značilo da ste u jednom trenutku vjerojatno dospjeli na crnu listu pa vas je strah da vam se kredit više neće moći odobriti. Ipak, bolji način je izbjeći dolazak na crnu listu, kao oblik prevencije od budućih takvih problema. Mnogi korisnici kredita naime smatraju da je potrebno puno vremena da korisnik stvara probleme banci i ne otplaćuje svoj kredit kako bi došao na crnu listu. Ipak, stvarnost je drugačija. Najprije, brzina kojom možete doći na crnu listu ovisi od banke do banke. Činjenica je da ako vas banka tuži zbog ne ispunjenja ugovornih obveza, dikrektno idete na crnu listu i to je činjenica koja se tiče svih banaka. Ako vas zanimaju krediti crna lista ne smeta, možda su brze pozajmice ono što bi vas moglo zadovoljiti. Za razliku od strogo birokratskih banaka, firme koje daju brze pozajmice će vam lakše odobriti kredit.

Krediti crna lista ne smeta i firme koje ih ugovaraju

Pravne osobe na koje se krediti crna lista ne smeta prvenstveno odnose su razne firme koje ne spadaju pod definiciju banke, dakle nemaju odborenje HNB-a za obavljanje bankarske djelatnosti, a po zakonu smiju pružati usluge kreditiranja. To se prvenstveno odnosi na razne brze pozajmice i online kredite koje je moguće naći na internetu. Krediti crna lista ne smeta ne podliježu kontroli HNB-a ni zakona koji se tiču samo banaka. Upravo zato, potrebno je uložiti osebitu pažnju prilikom ugovaranja takvih kredita. Upravo zbog nedostatka propisane kontrole, vi morate bi ti ta kontrola koja će trebati biti izvrršena prije sklapanja ugovora o kreditu. To znači da je pravna osoba – zajmodavac pouzdana, da ima dugogodišnju praksu uspješnog ugovaranja ugovora o kreditu i niz zadovoljnih korisnika. Ako je tomu slučaj i ako nađete takvu firmu, iskoristite tu priliku i ugovorite kredit već danas. Naravno, cijelo to vrijeme vodite računa da ste kreditno sposobni i da ćete isti kredit moći vraćati.

Tagovi:

Kako odabrati najbolji zajam za vaše potrebe?

Kako odabrati najbolji zajam za vaše potrebe?

Kada razmišljate o tome kako odabrati najbolji zajam za vaše potrebe, ključno je razumjeti razlike između različitih vrsta zajmova koji su dostupni na tržištu. Svaka vrsta zajma ima svoje specifičnost

Kako brzo i sigurno dobiti zajam online?

Kako brzo i sigurno dobiti zajam online?

### Kako brzo i sigurno dobiti zajam online: Ključni koraci za uspješan proces

U današnje vrijeme, sve više ljudi se okreće digitalnim platformama kako bi brzo i sigurno dobili zajam online. Proces d