Kredit za auto

Kredit za auto

Zatražite kredit

Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 14:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kredit za auto, kada kod kupovine “iz ruke u ruku” trebate cijeli iznos izbrojati odmah

Auto u kući već odavno nije luksuz, nego potreba, a u mnogim obiteljima svi odrasli članovi imaju svatko svoj automobil, što zbog potreba posla, a dijelom i zato da nitko o nikom ne ovisi. Sve veći broj građana si ne može priuštiti novi auto, pa kada nađu dobro očuvan, malo vožen i garažiran auto, žele ga kupiti pod svaku cijenu, iako u trenutku kupnje nemaju novac za njega. Kredit za auto, kada kod kupovine “iz ruke u ruku” trebate cijeli iznos izbrojati odmah, ali ovakav kredit možete dobiti i za kupnju u nekoj auto kući. Nema razloga da propustite dobru priliku za isplativu kupnju automobila, samo zato jer kod banke ne možete dobiti kredit. Kredit za auto u nebankarskim kreditnim kućama je najsigurniji način da pronađeni i željeni automobil doista i kupite. Kreeditiranje kupnje “iz ruke u ruku” vrijedi i za kamione, kombije, motore, traktore, neke poljoprivredne strojeve, brodice i ostala plovila.

Kredit za auto, auto kuće i kreditiranje bez banke, kod nebankarskih kreditnih kuća

Banke su kredite za kupovinu automobila stopirale i tu vrstu kredita preimenovale u nenamjenske kredite s puno većim kamatama. MNogi kupci automobila već imaju neki kredit u banci i takav nenamjenski kredit ne mogu dobiti, a ne mogu ga dobiti ni građabi koji su nekome bili jamci ili sudužnici za njihov kredit. Možda imate nešto ušteđevine i možda spadate u skupinu građana koji samo trebaju male, brze pozajmice, ali banke nemaju sluha za to. Kredit za auto, auto kuće i kreditiranje bez banke, kod nebankarskih kreditnih kuća tada je za vas najbolja, najpovoljnija i najprihvatljivija opcija. Brzo i relativno lako i bezbolno ćete otplatiti svoje vozilo koje kupujete, jer vam to vozilo i treba za posao i zarađivanje. Kredit za auto u vašem slučaju je ulaganje u budućnost i u zarade koje ćete tim autom ostvariti. Auto je potreba modernog čovjeka, a auto kuće vam prodaju servisirane i tehnički uređene automobile.

Kredit za auto, tražite i dobivate isključivo online putem

Online krediti, zajmovi i pozajmice kod nebankarskih kreditnih kuća pomažu svima koji su u bankama zbog strogih bankarskih kreditnih procedura i pravila ikakvi krediti posve onemogućeni. Kod kreditnih kuća nema birokracije, pa nema ni gomile papirologije, a nema ni čekanja na odobrenje kredita, jer je kod kreditnih kuća isplata odmah. Kredit za auto, tražite i dobivate isključivo online putem, samo tako možete sjesti za volan upravo kupljenog automobila i krenuti autoputem, u bolji život. Držati siguran volan svojeg automobila u svojim rukama znači imati kontrolu nad svojim životom i to simbolično i bukvalno. Samo u svojem automobilu idete kuda hočete i kada hoćete. Kredit za auto kod nebankarskih kreditnih kuća vam to omogućuju isti dan. Isti dan nađete auto koji vam se sviđa, predate online zahtjev za kredit, pričekate odobrenje, provjerite isplaćeni iznos odobrenog kredita na svom tekućem računa, “iskeširate” izabrani automobil, sjednete za svoj volan i sretno se odvezete u bolju budućnost.

Tagovi: