Kredit na ostatak primanja

Kredit na ostatak primanja

Zatražite kredit

Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:00
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Pod ovrhom ste, možete dobiti kredit na ostatak primanja

Većina građana koji završe pod ovrhom panično i dezorijentirano počnu zdvajati nad svojom sudbinom, jer nekako treba preživjeti. Svi ovršeni građani znaju da u banci ne mogu dobiti pozajmicu ni na jedan dan, a kamo li pravi kredit, no, oni informirani ipak znaju da još ima prostora i načina za snalaženje. Dakle, pod ovrhom ste, možete dobiti kredit na ostatak primanja koja vam redovito svaki mjesec sjedaju na novootvoreni zaštićeni račun, samo ga zatražite.

Kredit na ostatak primanja je moguć jer su to i dalje vaša redovna mjesečna primanja, istina umanjena za mjesečni iznos ovrhe, pa vam je i kreditna sposobnost umanjena, no, u bankama vam je kreditna sposobnost ukinuta, zato kredit tražite kod nebankarskih kreditnih kuća. Veći iznos kredita možete dobiti ako uvećate ostatak primanja na zaštićenom računu pribrajajući im neka druga primanja kao što su dječji dodaci, honorari, najamnine i slično. Uz ovaj kredit ćete vrijeme ovrhe lakše preturiti preko glave.

Zaposleni ili u mirovini, ako ste blokirani tražite kredit na ostatak primanja

Iako se misli da je zaposlenima lakše nego umirovljenicima, svima je u blokadi jednako teško i nitko u blokadi ne može dobiti bankarski kredit. Zato postoje nebankarske kreditne kuće sa puno fleksibilnijom kreditnom politikom od one bankarske, dakle, ako ste zaposleni ili u mirovini, ako ste blokirani tražite kredit na ostatak primanja, jer je to vaš jedini redoviti prihod. Ništa ne traje vječno, pa neće ni ovrha, a gotovina iz kredita će vam pomoći u tom vremenu.

Dok otplatite ovrhe, otplatit ćete i kredit na ostatak primanja, ali će vam taj novac omogućiti normalan život. Istina, neki građani traže kredit da zatvore ovrhu u cijelosti i deblokiraju svoj račun da bi na njega dobivali cijelu plaću ili mirovinu, no većina građana čeka da otplati veći dio ovrhe, pa tek onaj preostali, manji dio zatvaraju iz kredita, tako da im dio gotovine iz kredita ostane i za neke druge potrebe u vašem životu.

Kada ne može redovni bankarski može kredit na ostatak primanja

Izazovno je ovo moderno doba kojim dominira egzistencijalna nesigurnost na sve strane. Poznato je da banke igraju na sigurno i ako ste u blokadi, odmah ste u “bankarskoj nemilosti” i u banci ne možete dobiti ni brzi zajam, a o ozbiljnom kreditu nemojte ni razmišljati. No, kada ne može redovni bankarski može kredit na ostatak primanja, ali samo kod nebankarskih kreditnih kuća jer njihova kreditna pravila nisu ni nalik strogim bankarskim kreditnim kriterijima i uvjetima.

U ovim teškim i nesigurnim vremenima da nema nebankarskih kreditnih kuća, trebalo bi ih izmisliti, jer tko bi vam drugi dao kredit na ostatak primanja. Veliki broj građana nekako krpa kraj s krajem zahvaljujući upravo ovim kreditima, nadajući se da će tako nekako dočekati bolja vremena. Tu nadu u bolje sutra podržava i mogućnost refinanciranja kredita, kao i mogućnost dobivanja novog kredita čim otplatite prvi, bez birokratskog kompliciranja i bez nepotrebnih i i nerealnih raznih drugih uvjetovanja.

Tagovi:

Kako odabrati najbolji zajam za vaše potrebe?

Kako odabrati najbolji zajam za vaše potrebe?

Kada razmišljate o tome kako odabrati najbolji zajam za vaše potrebe, ključno je razumjeti razlike između različitih vrsta zajmova koji su dostupni na tržištu. Svaka vrsta zajma ima svoje specifičnost

Kako brzo i sigurno dobiti zajam online?

Kako brzo i sigurno dobiti zajam online?

### Kako brzo i sigurno dobiti zajam online: Ključni koraci za uspješan proces

U današnje vrijeme, sve više ljudi se okreće digitalnim platformama kako bi brzo i sigurno dobili zajam online. Proces d