Koliko sexa je zdravo

Koliko sexa je zdravo

Koliko sexa je zdravo? Postoji li opasnost od previše konzumiranja ljubavi?

Sex je nešto na što pomisli svaka osoba svaki dan barem nekoliko puta. Istraživanja kažu da ako ste muško da pomislite na sex i svake minute. Neovisno o tome koliko razmišljate o sexu, i dalje će druga stvar biti koliko često ispunjavate te potrebe. Koliko sexa je zdravo, pitate se? Kod seksualne aktivnosti Vaše tijelo radi skoro koliko i tokom treninga, a svi znamo da je trening super i zdrav. Tehnički ne postoje limitacije na seks ukoliko ste zdrava i funkcionalna osoba. Slobodno se trošite jer time ne postižete samo neku vrstu fizičke aktivnosti, već svakako i intimu s partnerom. Koliko sexa je zdravo se ipak pitaju samo oni koji su puno učestaliji u tom pogledu. Ukoliko upražnjavate ovakve potrebe više puta dnevno, nema rizika od ikakvih problema. Ako ste srčani bolesnik doduše, onda pazite s takvim aktivnostima radi krvnog tlaka koji svakako skoči tokom sexa. Erotske priče mogu se komotno stavljati u stvarnost, a sexati se možete stalno.

Koliko sexa je zdravo? Kako postići još više strasti?

Neki parovi su navikli jako se puno sexati, a onda kad se malo umore i ritam uspori oni se zabrinu da nešto nije u redu. To nije tako, vjerujte nam. Možda Vam treba jednostavno neki novi okidač. Erotske priče su nešto što bi Vas moglo staviti u pravo raspoloženje. Znate šta pali Vašeg muškarca ili Vašu ženu? Ako je tako pronađite neku dobru priču pa mu malo ispričajte dok radi nešto bezazleno. Neka Vas to stavi u novo seksualno raspoloženje. Koliko sexa je zdravo? Sex je zdrav sam po sebi. Jedino žene koje spavaju s muškarcima s vrlo velikim alatima bi trebale obaviti ginekološki pregled tu i tamo kako stjenke bilokojih otvora ne bi bile oštećene. Koliko sexa je zdravo? Postoje i druge krajnosti, a tiču se onih koji ne upražnjavaju ovakve potrebe. Kod takvih osoba također nema razloga za brigu jer i bez sexa nećete razviti neke probleme, vjerujte nam.

Koliko sexa je zdravo? Kako da napalim partnera/partnericu?

Koliko sexa je zdravo ako moj partner odnosno partnerica nije raspoložen/a za sex? U ovakvom slučaju vjerojatno se pitate i kako začiniti svoj odnos? Ukoliko želite malo razbuditi strasti, inspirirajte se kroz erotske priče koje možete pronaći i na hrvatskom i na stranim jezicima. Erotske priče dat će Vam neke nove ideje, a možda otkrijete i neke nove stvari koje Vas pale. Za dobro raspoloženje omogućite partneru ili partnerici sve što treba i želi pa onda započnite nešto. Koliko sexa je zdravo? Previše ga ne može biti, a premalo svakako može. Ukoliko imate osjećaj da Vaš partner odnosno partnerica ima neke neispunjene seksualne fantazije, saznajte koje su to i postavite se kao netko bez ikakvog tabua. Sve je na kraju u komunikaciji i sve je vrlo rješivo. Kada je zdravlje u pitanju, ne postoji rizik od previše općenja radi kojeg morate brinuti, osim ako ste srčani bolesnik i imate probleme s krvnim tlakom.

Tagovi: