Teme

Tamna strana umjetnosti: dilanje krivotvorinama unosnije od droge

Kada biste zakoračili na izložbu "Ljepota lažnog sjaja" bez obrazloženja da ćete pred sobom ugledati krivotvorene umjetnine, ne biste ni primijetili da s tim umjetničkim. . .

Skandalozno: MUP tisućama građana protupravno oduzeo osobne iskaznice!

Zbog manjkavog načina utvrđivanja prebivališta pri čemu policija koristi samo terensku provjeru, tisućama građana ove zemlje protupravno su oduzete osobne iskaznice čime. . .

Tko je rekao da djecu ništa ne zanima?

"Znanost je kreativnost, druženje, životni zabava!", govore mladi umovi iz svih krajeva Lijepe naše koji su s profesorima došli pomoći u jednom cilju - pokazati da je zna. . .

Što sada? Donosimo 7 savjeta za vlasnike starijih pasa

Baš kao što štene zahtijeva posebnu njegu dok odrasta isto tako i pas u starijoj životnoj dobi prolazi brojne mentalne i fizičke promjene koje utječu na ukupnu kvalitetu. . .

Fra Ma Fu u inat bitangama i protuhama

Dugi Fra Ma Fu festival reportaže i reportera još nije završio, pred nama su još tri dana sadržajnog programa za građane i goste Virovitice. Iako se uvijek čeka završetak. . .

Nina i Saška: dvije žene koje su dovele Flamenco u Zagreb

Flamenco je naš način života. Radi se o jednoj umjetnosti koja proizlazi iz dubokog stanja uma. Vrijednosti koje flamenco promiče kroz emocije je sastavni dio tog izričaj. . .