Svijet

Kvaliteta zraka u Beču najbolja u posljednjih 50 godina

Najnoviji podaci o kvaliteti zraka u Beču pokazuju da je kvaliteta zraka u Beču 2016. godine bila najbolja u posljednjih 50-ak godina tj. od početka 70-ih prošlog stoljeć. . .

Yahoo koji poznajete prestaje postojati

Nakon niza loših poslovnih odluka, ulaganja u sustave koji su se pokazali neisplativima te krivih, preskupih akvizicija, poznata internet tvrtka Yahoo! prestaje postojati. . .

Još gore naftne bušotine koje je Islamska država ljetos zapalila

Satelitske snimke španjolske tvrtke Deimos Imaging pokazuju kako naftne bušotine koje je Islamska država prošlo ljeto zapalila kod Qayyaraha i dalje gore. Riječ je o pod. . .

2CELLOS pozvani da nastupe na Trumpovoj inauguraciji, ali…

2CELLOS su jedini glazbenici iz Hrvatske i regije koji su pozvani da nastupe na inauguraciji Donalda Trumpa koji je osobno izrazio želju da ih čuje. Međutim, no nastupa n. . .

Naoružani napadač upao u noćni klub i počeo pucati

Napadač maskiran u Djeda Mraza upao je tijekom proslave Nove godine u istanbulski noćni Reina i počeo pucati na okupljene goste.   Ubio je najmanje 39 osoba a ranjenih je. . .

Bio mu je posljednji Božić: Preminuo George Michael

Pjevač George Michael preminuo je u dobi od 53 godine, javljaju njegovi agenti.   Zvijezda koja je postala poznata baš po pjesmi Last Christmas koju je otpjevao kao član. . .