Fun

Iako nećete ništa razumijeti, ovo natjecanje je urnebesno

Dva preslatka psa i vlasnik natječu se u jedenju špageta. Iako vlasnik govori na finskom i vjerojatno ga neće ništa razumijeti-nema veze! Tko je pobijedio, saznajte u vid. . .

Svakodnevne stvari u pravim rukama postaju umjetnost

Armenski modni ilustrator Edgar Artis uz pomoć papira i svakodnevnih predmeta stvara umjetnost. Njegove prekrasne kreacije, između ostalog,  uključuju latice cvijeća, bil. . .

I resice na torbi mogu poslužiti za maženje

Ovaj psić zasigurno je velika maza kad ne može izdržati ni trena da ga netko ne pomazi. Ipak, on se maštovito snašao i pomoću resica na torbi, koja je visila na stolcu, f. . .

Ova aljaška malamutica ima najslađe, najmekanije obraze na svijetu!

Luna, aljaška malamutica, gušta u facijalnoj masaži pri kojoj uživaju i ona i njezina vlasnica. Luna djeluje kao da joj nikad ne bi moglo dosaditi gnječenje njenih presla. . .

Nestvarno cool gospođe pokazale kako se pleše na hit Brune Marsa

Tri iznimno cool gospođe iz Japana pokazale su kako se pleše na pjesmu "24K Magic" Brune Marsa. Najmlađa od njih ima 56, a najstarija 61 godinu i razvaljuju svojim plesni. . .

Slatke muke malenog, bucmastog haskija

Nije uvijek lako biti malen. To je shvatio ovaj maleni haski, koji sa svojim kratkim nogicama nikako nije uspio preskočiti maleni zidić. Iako njemu možda nije bilo lako. . .